HTML

hattrickmania

Címkék

Friss topikok

2009.07.04. 11:15 covy

Foci Miskolcon

Újabb foci, újabb helyszín. Ezúttal Miskolc volt az első nyári torna házigazdája. Volt itt minden: ott alvás, bográcsozás, napsütés, eső, és még némi foci is állítólag. Kezdetben nagy volt az érdeklődés és a vállalkozó szellem, 18 csapat is indulni akart, de ez végül 14 csapatra esett vissza az utolsó héten. Majd az utolsó napon kiderült, hogy ez csak 12 csapat, meg 2 fél, mivel a juventusfc.hu és a Miskolc II. sem tudott elegendő játékost kiállítani. Így arra kényszerültek, hogy kisegítsék egymást, illetve más csapatok is őket. De voltak más érdekességek is, pl. a legutóbbi torna két döntőse közös csapattal indult, majd egy roppant hosszú és bonyolult csapatnevet találtak ki maguknak: úgy szól, hogy Szolnoki-Budai Betyárok Szövetsége, de ezt a továbbiakban már SZBBSZ-nek rövidítem. Az örökös wannabe bajnok V.38 első számú gárdája ismét fedőnéven futott, ami a Kocka Geci Banda volt, a továbbiakban: K.G.B. A szokásos csapatok mellett volt a mezőnyben egy újonc csapat is, Isteni (átlag felett) néven. Valamint ezúttal már a Kelet is két csapatot indított a múltkori jó debütáláson felbuzdulva. De a sokker is egy teljesen új csapattal indult. Következzenek az eredmények:

 

Szólj hozzá!

Címkék: irl foci


2009.04.07. 22:34 covy

II. újbudai torna – első szolnoki siker

Újbudán is másodszor került megrendezésre az aranylábú focisták összecsapása. Ezúttal is meleg volt, talán kicsit kevésbé mint az első alkalommal, viszont most lehetett szaunázni is bónuszként. A csapatok száma 16-ra emelkedett, ezzel újabb csúcsot döntve. Két darab nyolcas csoportban kezdődtek meg a küzdelmek, kevés gól, sok izgalom volt a jellemző. Lássuk mi történt az alapszakaszban:

1 komment

Címkék: irl foci


2009.02.08. 23:30 covy

III. fejezet: a jakuza-sztori

Ha netán nem tudnád, honnan származik a „jakuza” szó Hattrickes jelentése, olvasd el ezt a fejezetet is. Nem túl meglepő módon terasz indította el a lavinát a következő hozzászólással:

3 komment

Címkék: história


2009.01.03. 22:34 covy

II. fejezet: a nagyon korán kezdők

Lassacskán tehát el is kezdtek szállingózni a sikeréhes magyar menedzserek. Akkoriban persze még nem volt se magyar GM, se Mod. Így GM-George feladata volt a magyar felhasználók problémáival való foglalkozás. És akkor lássuk, kik is voltak a főszereplők eleinte, érkezési sorrendben:

4 komment

Címkék: história


2008.12.27. 00:38 covy

I. fejezet: a magyarok bevonulása

Ebben a rovatban megpróbálkozom a HT magyar történelmének összefoglalásával és felelevenítésével. Majd szurkoljatok, hogy sikerüljön.

2002-ben egy tavaszi napon került fel a Hattrick-világ térképére Magyarország. Majd ezután a honalapító atya, hORK (HT-felhasználónév: kratwuk) vezérletével magyarok lepték el a HT szervereit. A magyar triumvirátus is áttette a székhelyét Uruguayból Magyarországra, és habozás nélkül lemondtak ottani csapataikról, ahol addig játszogattak. Ennek tagjai voltak hORK (HT: kratwuk, Ork Elit Öngyilkos Alakulat), Dr.Feelgood (HT: becherovka, Szőregi Rákóczi) és Mikikike (Száguldó Teveszőr). A magyar liga első bajnoki mérkőzései 2002. május 4-én kerültek megrendezésre, de ekkor még csak összesen 3 felhasználók közötti meccs volt. A HT pedig május 8-án ezzel a hírrel köszöntötte többek között a magyar ligát is:

4 komment

Címkék: história


2008.11.09. 18:51 covy

Győri foci második alkalommal - előszöri címvédéssel

Győrben másodszor, ismét novemberben, és ugyanott, ahol tavaly. Röviden ennyi. A csapatok száma azonban a tavalyi 12-höz képest most 13-ra növekedett. A lebonyolítás pedig nagyrészt megegyezett az újbudaival. Tehát először a 8 véletlenszerű ellenfél következett mindenki számára. Lássuk:

Szólj hozzá!

Címkék: irl foci


2008.11.04. 16:31 covy

U20 - Bemutatkozik a keret - Csatárok

Huszta „Villám-Lakatos” Csaba (189146178)

Csaba a Nevada állambeli Las Vegastól mintegy 16471 kilométerre észak-keletre, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Kazinczbarcikán született harmadik, avagy legkisebb fiúként. Apja, Huszta Dezső a városszéli téglagyár megbecsült kétműszakos dolgozója mindig szilaj és elszánt hozzáállással támogatta fia karrierjét. Csabát 7 nap 7 éjjel arra nevelte, hogy egyenes derékkal, becsülettel álljon helyt a labdarúgás kihívásaival szemben. Csak úgy, mint az élet többi grundján.

Szólj hozzá!

Címkék: u20


2008.11.04. 16:29 covy

U20 - Bemutatkozik a keret - Szélsők

Novák „Barátok közt” Attila (194999500)
és aki kimentette őt az olasz kényszermunkából: -gila-(157505), a remek edzős program feje, lába, keze és agya is egyben.


1. fejezet

…A labda elkerülhetetlen istencsapásaként szállt alá. Ellipszis alakban zuhant, szinte lassítva látta. Valami hülye rajzfilm jutott eszébe. Abban szokták így fejbe találni a szereplőt. Elterült. Nem jöttek ostoba csipogó madarak, csillagok, nem jött semmi. „Mit keresek én itt?” –gondolta. Novák Attis, a tollforgató idáig jutott? Labdát kell rúgnia? Pedig ígéretes volt, szerinte legalábbis. Ifjú irodalmár díj, országos novella pályázat győztes. Mégsem tud írni. Mármint nem tud miről. Ott az az istenadta tehetség a kezében de ott az az ebadta üresség a fejében... Nincs téma…Pedig ott a szerződés az asztalán. Csak egy oldalt kellene mellékelni. Valami előzetest, frappánsat, sajátot, érdekeset. Eladhatót! „Csak.” „Kösz bazmeg!”...

3 komment

Címkék: u20


2008.11.04. 16:18 covy

U20 - Bemutatkozik a keret - Középpályások

Péter „Grubó(sz), Gugolovics” Gruborovics (183064479)

A Gruborovics nevet a focit szeretők már a nyolcvanas években ismerték Szegeden. Gruborovics Tibor bal lábától zengett a lelátó, ám ő '89-ben hőallergiára hivatkozva felköltözött északra, Finnországba. Péter (aki Tibor másodunokatestvére volt, ám ekkor még csak Róza néni őzike szemű kisunokája) ebben az évben ismerkedett meg a születésnap fogalmával. Úgy 8 évvel ezt követően már az atyai szigor, pofonokban kifejezett módozatáról szerzett tapasztalatokat, mivel a kedves apukát abban az évben harmadszor kérte fel írásban az iskolaigazgató, hogy pénztári időpontban fizesse be az 1500x1200 mm-es üvegtábla anyagdíját + szerelési költséget.

1 komment

Címkék: u20


2008.10.18. 16:28 Don Defensor

Dos, das second part

Hazai csapatok fordulója, legalábbis ezt szokták mondani az ilyesmire. De ne rohanjunk ennyire előre, menjünk végig mindenkin! (Abacus, nem úgy, ahogyan Te gondolod.)

Helyszín: Banana Island
Időpont: 2267. októbere
Időjárás: 31 fok, napos

Csonka András alias Ding-ding-dong üdvözli önöket a Retekklub új reality showjának keretein belül, ahol sztárjainkat bezárták egy kis szigetre és ott kell megküzdjenek értünk, nézőkért minden héten. Gyűjtögetnek, halásznak, vadásznak, és őrzik a tüzet.

Első feladat: Házat kell építeni! Ede és Nagyzee a két kiválasztott. Irány az Erdo, vágjatok fát, hordjátok haza Vasúton. Ha-ha-ha.

Szólj hozzá!

Címkék: nb1


2008.10.17. 15:20 covy

U20 - Bemutatkozik a keret - Védők

Kelemen „Triplajó” Kléber (191085865)


Tulajdonosa: gyapiking (577894), a játékos a negyedosztályban tengeti szánalmasnak cseppet sem mondható életét. Lássuk:

Kelemen, a Hajdú-Bihar megyei Újtikos község legnagyobb reménységeként jelent meg a magyar labdarúgás színpadán. 14 éves korában már a legnagyobb serdülő tehetségnek tartották Tiszagyulaházán is. Aztán felfigyelt rá a világ szakmai elitje.

1 komment

Címkék: u20


2008.10.12. 15:32 Don Defensor

Bloggónám az NB1-et!

NB1 blog a legjobbakról a még jobbaknak

Az NB1-et mostantól egy hatod osztályú fogja bemutatni a kedves közönségnek.  A mondat második fele: „bemutatni a kedves közönségnek”. Szóval bemutatom magamat.

És, jöjjön a lényeeeg, a magyar tóóóóópliga, az ENNN-BÉÉÉÉÉ-EGY. Nyolc Csapat mind fölött, Nyolc Csapat kegyetlen, Nyolc a sötétbe zár, s Lángtenger felette.

Szólj hozzá!

Címkék: nb1


2008.10.11. 20:31 Nagyzee

Frissült a stadiontervező excel-tábla

Az új verzió innen letölthető:

stadium_updated.xls

Használatához tippeket a korábbi cikkben találtok, de igyekeztem mindent egyértelművé tenni magában az excel táblában is a cellákhoz fűzött megjegyzésekkel. Az excel-t még pár hónapja módosítottam, ha úgy érzitek, hogy az azóta eltelt időben gyűjtött adatok szerint egy-két időjárás szerinti jegyeloszlás nem a legpontosabb, a táblában linkelve megtaláljátok az oldalt, ahonnan az adatok származnak, és átírhatjátok magatoknak ezeket. Direkt úgy alakítottam ki a táblázatot, hogy a lehető legtöbb minden átírható legyen a személyes ízlésnek megfelelően. További jó használatot!

Szólj hozzá!

Címkék: gazdaság reform


2008.09.05. 21:33 covy

Újbudai eredmények

Az újabb foci helyszíne Újbuda volt, konkrétabban pedig az USC volt. Több szempontból is forradalmi volt a torna, egyrészt mert először volt szabadtéri, másrészt mert először voltak külsős játékvezetők a mérkőzéseken, harmadrézt mert először vett részt 15 csapat, stb. A lebonyolítás úgy történt, hogy először minden csapat lejátszott 8 mérkőzést a számára kisorsolt ellenfelekkel. Ennek eredményei következnek most: 

5 komment

Címkék: irl foci


2008.08.09. 16:52 kissherceg

Interjú a vzsottal

Rögtön térjünk is a lényegre: A barnát, a szőkét, vagy a feketét favorizálod, ami az ellenkező nemet illeti?

Megfogtál. Megvan az, ami az legmagasabb prioritást élvezi. Mellesleg nem a szín számít, úgyhogy nem tudok dönteni. Eddig a barna jött be leginkább.

Akkor térjünk át a szakmai részre: A rövidet, a sört, vagy a bort kedveled jobban?

Láttátok a fórumon is párszor, hogy ezt a kérdéskört alaposan mérlegeltem. Minden variációt kipróbáltam. A válaszom itt is határozottan talán. Talán a Bor - Rövid - Sör sorrend a leghatékoyabb. Ha választani kell, hangulatfüggő, de többnyire bor.

Szólj hozzá!