HTML

hattrickmania

Címkék

Friss topikok

2008.10.12. 15:32 Don Defensor

Bloggónám az NB1-et!

NB1 blog a legjobbakról a még jobbaknak

Az NB1-et mostantól egy hatod osztályú fogja bemutatni a kedves közönségnek.  A mondat második fele: „bemutatni a kedves közönségnek”. Szóval bemutatom magamat.

És, jöjjön a lényeeeg, a magyar tóóóóópliga, az ENNN-BÉÉÉÉÉ-EGY. Nyolc Csapat mind fölött, Nyolc Csapat kegyetlen, Nyolc a sötétbe zár, s Lángtenger felette.

A tavalyi bajnok, a címvédő, a hatalmas, AC Szolnok. A vörös szőnyegen, Laca_. A fotósokat és riportereket kérem, ne menjenek át a díszkordonon.

"Szia Laca_. Gratulálok ehhez a csodás eredményhez! Mivel az idei NB1 ilyen erősnek ígérkezik, ezért kedvet kaptam egy kis blogolásra a meccsek előtt. Ehhez kapcsolódóan kérdezem: Mik az elvárásaid a szezonban?  Ki(k) lesznek a legnagyobb riválisaid és miért? Kiket tartasz a legesélyesebbeknek az idei NB1 megnyerésére és miért?"

Erősnek ígérkezik? Még nem is néztem, kik jutottak fel? Természetesen én fogom megnyerni idén is a bajnokságot, másnak esélye sincs.
:)

Örülök, hogy írsz majd beharangozókat, kíváncsian várom.


Hát, Laca_, ezúton is köszönöm, sok sikert a Hattrick Mastersben is!

Ezüst csapatuuuunk Golyo! Izé dehogy, szóval ennek menedzsere, Vasúúút! Á, sehogy sem jön ez ki, gyere Golyo, alkoss légy szíves véleményt, Te hogy látod a fenti kérdéseket?

Szolnok - Erdo összecsapást várok az első helyért, a többiek pedig eldöntik egymás között a további helyezéseket. De: ha a korábbi szezonok mák- és pechszériája folytatódik, akkor a Szolnok simán behúzza, Erdo meg kiesik. :)

Minden megeshet, köszönöm, hogy válaszoltál.
Jöjjön a bronzérmes, a kupában ezüstöt nyeeeeert, Ceeeegga! Hello Cegga, ismered sztenderd kérdéssorunkat, oszd meg velünk véleményedet, és uralkodj! Előre is üdvözöllek!

Szia!
1. A megerősödött liga miatt csak az osztályozó a cél.
2. Ezt nehéz így előre megmondani a kiegyenlített mezőny miatt. A bajnokesélyes csapatok kivételével szerintem mindenki.
3. A címvédő Szolnok és Erdo csatáját várom a bajnoki címért.

Üdv,
Cegga


Nicsak, ki az ott? Csak nem kremo? Csak de! Bakker, ennek a cipőfűzője is arany serlegből van! 9 pontra vagy attól, hogy az NB1-ben szerzett legtöbb bajnoki ponttal rendelkezz, kupában abszolút rekorderként pózolsz az első helyen. Kérdéseim ugyanazok, nyíratkozz!

Mik az elvárásaid a szezonban?
Bentmaradás!
Ki(k) lesznek a legnagyobb riválisaid és miért?
Szerintem minden csapat nagyon eros - sohase volt még ilyen eros az NB1 aminek kulon orulok! Ezert mindenki mindenkinek a rivalisa, nagyon szoros lesz...
Kiket tartasz a legesélyesebbeknek az idei NB1 megnyerésére és miért?
Erdo csapata aki a legerosebb, van elég penzugyi tartaléka, szoval o a legesélyesebb. De végul én nyerem majd az NB1et, tehát kossétek fel a gatyátokat kedves ellenfelek!

ede42r-t látom közeledni, aki nagy Favágó(k FC)! 84 meccset játszott eddig a magyar top ligában. Neeem-seeem-miii, fogadd legmélyebb tiszteletemet! Az ismert kérdéseket kaptad meg Te is, jöhetnek a válaszok!

Cél: Osztályozós hely.
Én is úgy érzem, hogy idei lesz a legerősebb NB1.
Erdő a legesélyesebb, bár egy címvédés is elképzelhető.
Mi pedig megpróbálunk még egyszer nem kiesni.

Üdv
Ede


Ede, ezúton is elnézést, hogy az aliasodat használtam a neved helyett, csak a formaságokat követtem.
Látom már a gólyát! Az első osztály újonca, az ifjú titán, a Nagy nevű, bronz-kapitány, Nagy Zoltán.
Szevasz Nagyzee mester! Para a szituáció? Kérdéssor ugyanaz volt, válaszod várjuk.

Sok sikert és kitartást!:p

Elvárás: - A kiesés elkerülése. Szeretném megcsípni a hatodik helyet, de nehéz lesz. Bár sok függ attól, hogy erősítek-e még a csapaton menetközben. Szóval a kitűzés még változhat. Plusz szeretnék messzire jutni a kupában. Főleg, ha a bajnokságban nem jön ki a lépés.

Legnagyobb riválisok: - A mezőny nagy része szerintem eléggé egyben lesz, szóval kb. mindenki. Nincs olyan ellenfél, akire azt mondhatnám, hogy őt azért igen jó eséllyel meg fogom előzni a tabellán.

Esélyesek: - Jelen pillanatban az AC Szolnok és az Erdo tűnik a két legerősebb csapatnak számomra. De van olyan csapat, amelyik még alakulóban van, szóval változhatnak az erőviszonyok.


Ez egy olyan igazi Nagyzés válasz volt, érzitek Ti is? Igazi diplomata a csávó, ez nem vitás. Nagyon örülök, hogy bekerült az NB1-be.
Hohohóó, Erdo9 angolosan távozik. Nem is, érkezik! Szemüveget a bírónak! Szia, mikor leszel már Budapesten, hogy elfogyasszunk egy pofa sört a Katicában? Nade ne térjünk el a tárgytól, ezt majd megüzcsizzük priviben. Hatalmas gratuláció a friss kupagyőztesnek! Remélem szétrúgsz egy-két Romasz segget a nemzetközi kupában is.

Mik az elvárásaid a szezonban?

Most, hogy végigcsemegéztem a meccseken azt látom, hogy egy olyan sincs közte, amire 100%-ban biztos vagyok, h nyerem, így maximálisan boldog lennék idén egy 4. helyezéssel! Maguk a szurkolók sem jósolnak sok jót!

Legnagyobb rivális?

Ide azon csapatokat kéne felsorolnom, akik szerintem az 5. illetve 6. helyen végeznek. Mivel teljesen megjósolhatatlan, ez a szezon, bárki lehet első, és utolsó is, így sejtésem sincsen. De választom kremo-t, mindent el fogok követni, hogy ht-s pályafutásom során sikerüljön legalább egyszer elvernem!

Kiket tartasz a legesélyesebbeknek az idei NB1 megnyerésére és miért?

Hatalmas bravúr lenne Szolnoktól, ha idén is nyerne, triplázni még senkinek sem sikerült, szurkolok neki! de a fő esélyesnek én kremo-t tartom, két szezonon keresztül trédeléssel együtt is biztosan bent tartotta a csapatot, ha idén befekteti az így szerzett pénzt, nincs aki megállítja!

Nyílt kihívás kremo felé! Nocsak, kialakulni látszanak ez első nagy rivalizálások! Mindezt úgy, hogy még egyetlen meccset sem játszottak a csapatok! Lesz itt bulvár, csámcsogni fog a bloggoló. A tavalyi szezon legerősebb másodosztályú győztese, a sakkozó, kupaspeces 19. szezoni kukagyőztes, szaki69-es.

Mik is lehetnének az elvárásaim? Természetesen, megnyerni a bajnokságot és a kupát még egyszer!
Ezzel szerintem megválaszoltam az összes kérdést. :)

Hát, valóban megvolt az összes kérdés, összes válasz. Bedugulok mára, a jövő heti viszont látásra. DonDefensort hallottátok, a meccsekhez jó szórakozást kívánok!

Szólj hozzá!

Címkék: nb1


A bejegyzés trackback címe:

https://hattrickmania.blog.hu/api/trackback/id/tr16709924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása