HTML

hattrickmania

Címkék

Friss topikok

2008.10.17. 15:20 covy

U20 - Bemutatkozik a keret - Védők

Kelemen „Triplajó” Kléber (191085865)


Tulajdonosa: gyapiking (577894), a játékos a negyedosztályban tengeti szánalmasnak cseppet sem mondható életét. Lássuk:

Kelemen, a Hajdú-Bihar megyei Újtikos község legnagyobb reménységeként jelent meg a magyar labdarúgás színpadán. 14 éves korában már a legnagyobb serdülő tehetségnek tartották Tiszagyulaházán is. Aztán felfigyelt rá a világ szakmai elitje.

15 éves korában, amikor az Aranylábúak F.C. ificsapatának kapitánya lett, a 47 férőhelyes stadionba alig jutottak be a szülők a világ minden tájáról beözönlött játékosmegfigyelőktől. Kelemen egyszerre volt erőteljes, technikás, gyors és jól fejelő. A kapustól a támadó posztig mindenhol bevethető volt. Amíg nem jött az az azóta is félve emlegetett pechsorozat, melynek említésére minden valamire való Aranylábúak drukker légszomjtól gyötörve kap a szívéhez.

Először egy helyi lokálban összeszedett szalmonella tépázta meg testi erejét, és onnantól nem számíthatott erőteljességére. Ezután a sok rossz jegyért (merthogy hősünket csak a foci érdekelte) begyűjtött atyai füles ingatta meg egyensúlyérzékét, így odalett a labdazsonglőr, technikás kvalitása. Aztán a kerületi iskolák közötti focibajnokság döntőjében egy meccsen begyűjtött 14 bokasérülés és fejbiccentő izomhúzódás tette tönkre maradék sepciális képességét.

Kelemen fölött ítéletet mondott a szakma. A lelátón kiürültek a játékosmegfigyelőknek fenntartott helyek, a Kléber család elvesztette a reményt, hogy egy világsztárt adhat a nemzetnek. Egyedül Kelemen nem adta fel. Akarata segítette visszatérését a pályára, ahol új mestere hátvédként látott benne fantáziát.

A tehetséget nem gyűri le a test megannyi megpróbáltatása. Kelemen visszatért, és azóta sikert sikerre halmoz a Gyapi Alapítvány csapatának színeiben. A napokban pedig az új U20 szövetségi kapitány helyezte belé bizalmát és nevezte be a keretbe... Mi veled vagyunk Kelemen!

A bemutatót írta: dvsc1912 (583235)

 

 

Péter „Kisgazda” Torgyán (196312340)

Peti a Belvárosban áll a ház előtt, és sasszárnyon jár munkába, mindezt kisgazdája biztosítja neki: (157581)

1. rész:
Részletek a hattrick „[Választás] Tpetya90” című topicjából; az eredeti már nagyrészt csak törölt hsz-ként látható, de a Paparazzi Fed megőrizte az utókornak.

Tpetya90: Péter Torgyán 4 kapitány! Szasztok, tök jó ez a játék, nemrég jáccok, de nagyon bejön XD meg a foci is. Szerintem jó kapitány lennék. Kedvencem a sör meg a horvát csajok! Szavazz rám! Lol XD

Vitriol: Véreim, magyarok, hallgassátok Torgyán vezért?

Tpetya90: Jóvammá, öcsém, ne szívózz te is ezzel, kapom ezt eleget a suliban meg mindenhol. Közöm nincs ahhoz tévés fickóhoz.

Gazda62: O_o tévés… ?

Tpetya90: jó, hát ott volt, röhögtek meg dumáltak meg ettek. Tudom, hogy régebben író volt, vagy festő, vagy mi.

Vitriol: Nem kellene bezáratni a topicot?

Tpetya90: szóval akkor rám szavazol?

Vitriol: igen, közvetlenül miután lenyeltem a képletes eleven békát. Kéknyíl.

Tpetya90: lol, gyerek, égő vagy, miaza kéknyíl?

GSamaritan: a kéknyíllal ignorálja a topicodat. Látom, nemrég kezdtél, pusztán jótanács, vegyél vissza egy kicsit… gondolom, élőben szimpatikus, kiegyensúlyozott, becsületes fickó vagy, nem kell itt megjátszani magad.

Tpetya90: Oké, bocsy. Miazaz ignorálni?

GSamaritan: omg, kéknyíl :(

Mod-JackKetch: Amint a Választási Napiparancsban is olvashattátok, a jelöltek topicja nem arra való, hogy alkalmatlanságát bizonygassátok, hanem hogy kérdezzetek. Éértem?!

Aprolekos88: Rendben, akkor a kérdések:

Ha a selejtezők hetedik fordulójában nekünk 4.658 a becsült ts-ünk, a pirézeknek meg kb. 8.459, és nekünk 3 szabad helyünk van, nekik meg 6, akkor semleges edzőnél offCD-t, defFW-t, CD-t, DVD-t, TBC-t vagy HSBC-t hívnál be?
Melyikkel mennyi sublevellel nő a közvetett szabadrúgásunk, és a fogtonos dünterben handolára nekon?

Tpetya90: lol, magyarul beszélsz? Ennek semmi köze a focihoz. :S

Vitriol: Ideje észrevenned, hogy a ht-nak semmi köze a focihoz. Most már elmondhatod, hogy ma is tanultál valamit. Pár napos reg-gel ez is haladás. Nem kell megköszönnöd.

Fosszilia: Vitri, nem arról volt szó, hogy kéknyíl, és lekopsz innen?

Vitriol: Nem történt semmi szabálytalan. Ha mégis úgy gondolod, jelentsd. ennyi.

/itt jön 129 törölt hsznyi verbális Waterloo a fenti két felhasználó, és hozzájuk csapódó fedtársaik virtuális tollából/

2. rész:

LastManStanding: nagy a csend, Vitrit meg Foszt bannolták?

Mod-JackKetch: Konkrét esetet óhajtasz megvitatni?

Tpetya90: szóval akkor rám szavazol?

CsakaFagyi: ez a gyerek kész…

Tpetya90: most mia bajod? Igenis jó kapitány lennék. Lehet, hogy nem jáccok régóta, de a focihoz értek. Bandibát, az edzőmet is megkérdezhetem, ha kell valami.

Egzalt: focista vagy irl?

Tpetya90: lol miazaz irl?

Egzalt: -sigh- ÉN orvosetika-filozófus vagyok. TE labdarúgó-játékos vagy?

Tpetya90: nem, klubvezető, de van két gyúróm is, meg kilenc közgazdászom.

Egzalt: ehh… a grafológus is megmondta, hogy nem tudok fejlődni, mert bukott ügyek bajnoka-szindrómám van, és ez mindig visszatart a posványban. DE! Nem adom fel. Tépetya, focista vagy otthon, izéfalván, ahol laksz?

Tpetya90: Ja, de nem falun, hanem a Belvárosban focizom, igazoltként, meg a válogatottban is.

Naiva: … valaki más tesz egy próbát?

Tpetya90: nemhiszed? Kérdezd meg Bandibát. A Szoboszlait. Igenis, a magyar utánpótlás-válogatottban jáccok. Keress meg a neten. Én vagyok a legfiatalabb a csapatban. Már három meccset is jáccottam.

N00bslayer: én meg a Realban játszottam, és egy csontos angol pipi a nőm. Biztos emlékszel rám a sérómról, olyan, mint amire ráült az elefánt a nagy s3ggével.

Tpetya90: nemhiszed? Kérdezd meg Bandibát. Középhátvéd vagyok, és gyors felfutásokkal szoktam lekapcsolni a meginduló csatárokat és a betörő szélsőket. A Bandibá azt mondta, olyan vagyok, mint az az arab vitrolaalakú izé, mert én is hat csillagot tudok. Persze, még sokat kell tanulnom, de akkor is.

N00bslayer: Aha, elhiszem, de bocs, dolgom van, megyek randizni Giselle Bündchennel...

Sasszarny: A klub szeretné hivatalosan is igazolni, hogy Péter március óta igazolt játékosunk, rendszeresen a kezdőcsapatban kap helyet, és már háromszor is magára ölthette az utánpótlás válogatott mezét. Lazítsatok, srácok, ne alázzátok Petikét. Jó gyerek ő nagyon, és még sokra viheti. Ráadásul, amíg az átlagfocistának az alibijátékon, a fizetésén meg az új Lamborghinin jár az esze, Peti azt tervezgeti, hogy egyszer majd, pályája végén, visszatér az anyaegyesületéhez, a Zeee FC-hez, mert annak a csapatnak köszönhet mindent. Jó srác ő; nem az a lángszavú népvezér, nem szövkapnak való, de rendes ember, és tehetséges focista.

N00bslayer: besza, behu… :o

Tpetya90: ó, köszönom XD. Na jó, akkor nem leszek kapitány :p

Enron404: /close"

A bemutatót írta: astratech (95772)

1 komment

Címkék: u20


A bejegyzés trackback címe:

https://hattrickmania.blog.hu/api/trackback/id/tr88718770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Liszi 2008.10.17. 17:30:07

Akkor ő az idős Kléber fia, vagyis Kléberson.
süti beállítások módosítása