HTML

hattrickmania

Címkék

Friss topikok

2007.09.28. 22:51 kissherceg

Esti mese

Egyszer volt hol nem volt, amikor zöld Erdobe (III) jártam zöld HT-s betűket láttam, éppen Zolibával (garristop; NB1) találkoztam! Zolibával, aki nem zoo libákat őriz, hanem egy gyönyörű ősi mesterséget űz, ugyanis Fazekas!
- Az úgy vót, nálnuk falun ahol születtem hát ottan a május 1. a szeretet ünnepe.. - kezdte el Zolibá, mikor közbevágtam.
- A lényegre Zolibá!
- ... Megvót a kézügyességem aztá' dógozni köllött valamit, na. Aztá' megvót a lábügyességem is, akkó' letem focista! höhö.
- Úgy hallotam vámpír is volt!
- Jaja. Vótam. Ottan jáccottam elösszö! A Hungárián Vámpírsz csapatába.  Jaja.
- Zolibá! Idén harmadszor is gólkirály lehet a kupában, 31 évesen, ahogy a csapata is háromszoros kupagyőztes egyedülálló módon Magyarországon! Amekkora parasztanak tetszik lenni, olyan jó csatár!
- Höhö. Jaja! Úgyvan, úgyvan! A véremben van az alkohol! Jaja!
- Nagy vendéglátó hírében áll Zolibá!
- Jaja!
Eddig tartana inkább a rövid riport, innét magam kommentálnám a történéseket. Eljött tehát a 11. forduló legnagyobb rangadója, ami előtt a vendéglátásáról hires Zolibá meghívta a mérkőzés főszereplőit egy kedélyes teázásra az ő májti tanyájára! Eljöttek mindkét csapat játékosai és még a bíró is! Zolibá még alkotott is nekik néhány kellemes vázát, gyakorolva mesterségét. Akkor azonban elhangzot egy mondat, mely alapjaiban rengette meg a mérkőzés igazságos végeredményét megálmodó játékosok elképzeléseit, ugyanis Erdo edzője ki merte javítani a téves információt: - Nem váza, köcsög! - majd sanda tekintetét a mérkőzés játékvezetője felé irányította, aki előbb elfehéredett, majd kirohant a helyiségből, és legközelebb már csak a mérkőzésen láthattuk.

Node térjünk a lényegre: ME-SE - Albinos 4:6.
nincs mese, el kell mondani kerek perec, 8 csapat jutott be a legjobb 8 közé (milyen meglepő), és ők összesen 9 védőt használtak a meccseik során, azaz minden meccsre 1 védő jutott. Igen, valóban reális játék ez a hattrick... Ám a hét embere ede42r, vitt védőt és, nyert! Bottyán Torna Club - Favágók FC  0:2. Pedig mekkora lett volna egy Favágók - Erdo rangadó a kupában!

Az Őrmezőn 132 ezren kamillázták a vendég győzelmet, Csótányhalápos, akin az Azték voodoo mágia sem fogott néhány körrel ezelőtt, 353 Hatstatot gereblyéztek össze, mint kacsa a nokedlit.

6 NB1es csapat került a legjobb 8 közé innen pedig bárka nyerhet! Noé de nincs ilyen csapat versenyben úgyhogy akárki győzhet. Nem ilyen sincs. No mindegy. Végezetül egy örökbecsú szólásmondás: Ameddig a föld kerek, mindig lesznek bloggerek! Höhö. Jaja.

2 komment

Címkék: magyar kupa


A bejegyzés trackback címe:

https://hattrickmania.blog.hu/api/trackback/id/tr16180218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DonDefensor 2007.09.29. 13:29:56

"Pedig mekkora lett volna egy Favágók - Erdo rangadó a kupában!" - Ezen azért besírtam. :D
süti beállítások módosítása