HTML

hattrickmania

Címkék

Friss topikok

2007.09.17. 16:51 Don Defensor

Magyarország a VB III. körében

hm: Ez nem volt semmi itt ma este. Jó hangulatú chatelés és 2 szép gól előzte meg azt a mizériát, ami következett a második félidőben. Szerencsére számunkra minden a lehető legjobban alakult. Beszéljünk kicsit a mostani meccsről. Nem gondolod, hogy vakmerőség volt bevállalni a laza játékot ilyen kiélezett helyzetben?

Kremo: Tobb mint vakmero. Nemcsak ez a meccs de az elozo ketto is. Nagyobb részben  koszonhetjuk a továbbjutást Olafnak mint nekem.  A vegso cel erdekeben ezeket a gyanús PICceket muszáj volt bevállalni, hogy elonyos helyzetbe keruljunk a kovetkezo csoportban. Másképp nem lehet VB-t nyerni.


hm: Kockáztatnál legközelebb is ilyen helyzetben, vagy a VB ezen szakaszában már nem ekkorát?
Kremo: Kockáztatni nem félek ezt lehetett látni eddig is. Viszont valoszinu, hogy nem fogom eroszakolni a PICcelést mint eddig. A magas TS azert volt fontos, hogy a jovendobeli ellenfelek ne ellenunk MOTSoljanak /mint a gorogok/, hanem sporoljak más ellenfelekre. Magyarul VB-t akarok nyerni, de nem fogok fejjel a falnak menni ha nem muszáj.


hm: Így utólag visszatekintve a II. körös csoportunkra, melyik meccs volt a legfontosabb?
Kremo: Az izraeli - nemcsak hogy nyertunk, hanem hogy PICcelve. Es most nem csak a tovabbjutas miatt. Hozhattuk volna a meccset keves rizikoval normálban, de akkor a hollandok ellen 2 szint TS hatranybol jottunk volna. Bár mindegyik meccs nagyon fontos volt - az izraelinek koszonheto az, hogy jo pozicioban varjuk a folytatást.


hm: A hollandokkal karöltve jutottunk tovább, méghozzá magas csapatszellemekkel. Ennyivel jobb csapataink vannak, mint a másik két nemzetnek?
Kremo: Egyáltalán nem. Ilyen szinteken már inkább a formák, serulesek dontenek arrol ki a legjobb az adott pillanatban. A gorog csapat  gyengébb játékosokkal rendelkezett mint mi vagy a hollandok, viszont minden poszton sokkal jobban álltak formákkal izraellel és a hollandokkal szemben. Ha nem MOTSolnak minket akkor nagy esellyel  továbbjuthattak volna - lásd -4 TS hátrányban játszva milyen egyenlo meccseket hoztak a hollandok és izrael ellen.

Sajnos ez a legtobb szovkap hibája - csak a TSI-re neznek vagy a fizukra. Ezen a szinten az a fontos ami a fejben játszodik le. Ha egy szovkap fejben elore feladja a meccset akkor az mar regen rossz...


hm: Melyik kapitánnyal sikerült a legjobb kapcsolatot kiépítened?
Kremo: Mindegyikkel jol megvoltam, viszont leginkább a cseh szovkappal irogatok. Egyenlore ugyan nincsenek a mi csoportunkban de van olyan erzesem, hogy meg osszerkerulunk. Lesz mit torlesztenunk...

hm: Kolumbia, Bulgária és Portugália a következő hármas, ebben a sorrendben. Mi a véleményed a csoportról?
Kremo: Orulok hogy a hollandokat két gollal vertuk, a csoport kituno a sorsolás még annál is jobb. Kolumbia a leggyengébb csapat a megmaradt 16 kozul, oket kotelezo megverni, még akkor is ha MOTSban jonnek az elso forduloban. A bolgár csapat tartja a kezében a csoport továbbjutoinak a kulcsat. Vagy a portugaloktol vagy tolunk muszaj lesz pontot/pontokat rabolni ha tovabb akarnak jutni. A nagy gond  a portugal csapat, jok a jatekosai es a TS-je, raadasul nala lesz a hazai palya elonye...


hm: Mit gondolsz mire képes ez a mostani válogatott? Képes lehet megdönteni Nagyzee fantasztikus teljesítményét?
Kremo: Igen, csak jo formak es Olaf kell hozza. A tovabbjutas egy idealis TS-sel sikerult, jo a csoport, jo a sorsolas. Nincs kifogas, itt VB arany kell hogy legyen, massal nem erem be.


hm: Mennyire múlott rajtad és mennyire a szerencsénken, hogy ilyen jó helyzetbe kerültünk?

Kremo: Nem hiszem hogy tul sokan 3x mertek volna PICcelni a helyzetemben, tehat mindenkeppen az en erdemem. Viszont a tudashoz nem sok koze volt az egesznek, sokkal nagyobb reszben a szerencse erdeme.


hm: Most egy hónap szünet következik. Mivel fogod tölteni ezt az időt?
Kremo: Munka, baba, csalad. A szokasos. Persze valami idot azert a HT-re is hagyok :D

hm: Szeretnél üzenni valamit az olvasóknak?
Kremo: Most valami nagyon okosat akartam, de ejfel után már nem nagyon megy. Viszont  nem lenne rossz egy nagyobb HT-s talalkozot osszehozni, erdekelne   valakit?


UI.

Szoki, Dondef, Nagyzee, Blaskoa - kosz fiuk, nelkuletek nem sikerult volna! 

hm: Köszönjük, hogy rendelkezésünkre álltál és hatalmas gratuláció a továbbjutáshoz.

3 komment

Címkék: válogatott


A bejegyzés trackback címe:

https://hattrickmania.blog.hu/api/trackback/id/tr97167912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gaáz Rezső · http://gaazrezso.freeblog.hu 2007.09.18. 13:35:02

Kit takar a "hm", ha lehet tudni? Ebböl a rövidítésből nem jövök rá a nickjére! :o
Hajrá Kremó!

discret 2007.09.19. 13:10:29

hm=hattrickmania

Gaáz Rezső · http://gaazrezso.freeblog.hu 2007.09.19. 16:33:15

Köszönöm Kapitány! :)
süti beállítások módosítása