HTML

hattrickmania

Címkék

Friss topikok

2007.09.05. 14:54 kissherceg

Hányadán állunk?

Nyolcadán Te kuka! Ez a kupa! Ez nem olyan! Tudod Te azt na. Azért.

A hét managere: Sebajpofak (IV)
A Gyulafirátótiak (II) egészen eddig biztosra mentek, szinte minden fordulóban övék volt a legerősebb csapat, mely pályára lépett a kupában, ám az első adandó alkalommal, amint kissé visszaesett a teljesítményük, elpártolt tőlük a szerencse, beomlott alattuk a 4-es metró, amint Pestre érkeztek. Ám a hazaiak sikere nem érdemtelen: Sebajpofak - Gyulafirátót SE 4:3. Így kipottyan egy nagy esélyes.

Nos, mostmár érdemes odafigyelni, kik is teszik ki a legerősebb csapatokat így a 8. forduló táján: 352 hatstattal a 4. osztályú 1.FC Kispest (IV) az NB1-esek kedvence lehet hamarosan. A heti 2. helyezett Csótányhalápos (II) 341 hatstatjával így a bevásárlókörút után veszedelmes ellenféllé nőheti ki magát, mögöttük ott tolakodik még Garristop (NB1) és Erdo (III) csapata. Atomkakasék (NB1) meccsén pedig potyogtak a gólok, mint kacsa a nokedlit (8:3), de nem történt meglepetés.

A hét meglepetései:
Újpesti TE (IV) - FC Csaba (III) 4:5. Walaky rossz fát tett a tűzre, mert ezúttal elérte a mindenki támadjon csapdája egy peches meccsen. Mancibácsi viszont az V.70 fórum utolsó élő üdvöskéje maradt ezen a mérkőzésen: Celtic FC (IV) - Dunaújváros FC (III) 6:4. Megfogta az Isten lábát ma! Ilyen ez a kétélű fegyver, egyszerű, és kiszámíthatatlan.

Kispesten tudják, hogy valami nyagy dobásra készül a csapat, ide látogattak ki legtöbben, bár a múltheti 100 ezer fölötti csúcsot ma nem tudták hozni (90 505 néző) 1.FC Kispest - Szpartak (III) 6:0. Figyelemre méltó teljesítmény még BKFC Dorogé, és Vándorlók FC-é, akik bár nem taktikai húzásaik miatt, de V. osztályúként még állnak a versenysorozatban.

Cyprien Dore (Kubai Superteam, III, 19 kupagól) a héten valószínüleg utóljára vezeti a góllövők listáját, hátulró üldözi AtomManci csatára az ismert Shayne Collins (Celtic FC), és emlékeztek még? Fazekas Zolikáról (Garristop) rég esett szó, még a kupa elején. nos Ő jól tudja mikor kell a toppon lenni, hamarosan beéri a szökevényeket (18) és esélyeshez méltóan felhúzhatja idén is az aranycipőt.

2 komment

Címkék: magyar kupa


A bejegyzés trackback címe:

https://hattrickmania.blog.hu/api/trackback/id/tr57158036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Evil 2007.09.12. 12:17:31

Nagyon jók a kupaösszefoglalók!

Ám:
"potyogtak a gólok, mint kacsa a nokedlit " :))

covy 2007.09.22. 22:48:57

Mi ez itt?
Vizipóló vagy hokikupa?
süti beállítások módosítása