HTML

hattrickmania

Címkék

Friss topikok

2008.07.25. 18:20 kissherceg

úúúúú 20 blog!

Egyelőre érjétek be eggyel, ha kérhetem. Nemrég épp a most 18 éves korosztály ifjú bekkjeit nyálaztam át, nem meg (tiktok: védőkkel foglalkozom, nem, nem védőket edzek, hanem azokat derítek fel kisválogatottunk számára), és az a jóérzés kerített hatalmába, hogy igen, ilyen remek korosztályunk, mint ők, saját HT-s pályafutásom alatt még nem láttam. Szerencsére ez a többi posztra is félig-meddig igaz, szóval ebből még akármi is lehet, és annak az ellenkezője is.

Aranyapám, ez a Zsolti már nem szűz. Eddig jól titkolta taktikai felkészültségét, lassan itt lesz az ideje villatani valamit a VB-n, bár gyanítom az első kört izomból megoldjuk az egy "kieső" csapat miatt. Mondjuk ez az utolsó, úgyis kikapunk mert 4-5-1-ben megyünk érdekes volt megint, nyertünk is 4:0-ra... Szóval felkötheti az alsónadrágját, attól tartok. Dehát ez a szépsége a kapitányságnak. Úgy vettem észre az utánpótlásért még keményebben odateszi magát, ez olyan helcis. remélhetőleg ezt továbbviszi a kiöregedő korosztállyal majd náluk szokott leni a legtöbb elkallódás, ami baj. Hát persze, hogy titáni szinten nem akarják továbbedzeni korábbi kedvencüket a népek. Szóval hajrá, remélhetőleg lesz személyzet aki ezt megoldja. Majd Staff a bűvös sárkány. Egyébként nemsokára tervezek ide egy Zsotti interviewt.

Ó, van egy jó hírem Lntos rajongóknak. Elindult az u-20 pontrúgó projekt. Nos nem biztos, hogy sikeres lesz, de ha egy remek védő nagyszerű pontrúgással jön fel, mi, ha nem magas labda? Nos, ha beválogatja a következő kapitány, ha nem, lesz egy ilyenünk. A srác egyébként remek edzővel kapta eddig és ezután is az edzését, így aztán ki ha ő nem? Nos, mélyebb elemzésbe ez ügyben nem mennék, mert úgysem érdekelne sok mindenkit. Ez egy blog, maradjon is meg annak. De még visszatérek. (nagy kár, igaz?) Nah iszom még egy Arany Fácánt, egészségetekre!

Szólj hozzá!

Címkék: u20


A bejegyzés trackback címe:

https://hattrickmania.blog.hu/api/trackback/id/tr16585640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása