HTML

hattrickmania

Címkék

Friss topikok

2007.11.28. 15:50 kissherceg

Lali százados

Ki a király? Mányoki mindigis keynes kérdes volt a válogatott számára, tudtuk, nem egy könnyű egyéniség. Szállóigévé vált jelszava, hogy inkább legyen az ember kiszámíthatatlan, mint beszámíthatatlan, és milyen igaza van! Egy alkalommal edzésen úgy szerzett gólt, hogy előbb elkezdett dekázni, majd megemelte, ollózott egyet, de labdával fejberúgta magát, ám mielőtt leesett volna a laszti, mellre vette, majd sarokkal a jobb felső sarok felé bikázta a labdát. Azonban éppen a keresztécet találta el, a kipattanót azonnal megpróbálta kapura küldeni, de akkora gyertyát rúgott, hogy nem találta egy pillanatra a labdát, ami a fejére pottyanva behullott a hálóba.

Korábban volt ő már Vaskereskedő, és rádiós, tévés műszarvezető, de hála az égnek felhagyott ezen tevékenységekkel és futballistának állt. Ezek szerint jól tette, mert pénteken Szenegál ellen ünnepelte 100. válogatottságát. Nagy szó ez kérem szépen, még a jóöreg rettegett Iván is csak 106-ig jutott! Mindemellett ezen a héten ünnepelte 33. születésnapját is. Ám ennyi idősen sem nőtte ki gyermekes csíntevéseit, hiszen ebben a szezonban már kikerült volna a válogatott keretéből, de mikor ezt megneszelte, meghekkelte a kapitány gépét, hogy a csapatszellem alapra állítása előtt már kerülhessen ki a csapatból, mostpedig már csapatszellem sínylené meg a távozását, ezért inkább maradt a csapatban. Lali véleményét hallgassuk meg az eset kapcsán:

- Ennyi. - tárta szét a kezét - jöhet a következő kérdés!
- Sokat kritizáltak kiszámíthatatlanságod miatt...
- Így van, sokszor fekete bárányként kezeltek, mostis szarul esett, hogy Szenegálban csak miattam került be egy védő a csapatba, hátha eladom a labdát... azt hittem tettem má annyit a csapatért, nem vagyok egy nyeretlen kétéves, odever a tapasztalatom is, az igaz, hogy nem túl acélos a passolásom, node kérem... ismerik a lövőtechnikámat is, tudják, hog akár piramidális gólokra is képes vagyok, bizonyára nem emlékeznek arra, amikor az ellenfél szögleténél sarokkal a fejem fölött adtam a gólpasszt Janinak, vagy a többieknek....
- Visszatérnél még az NB1-be?
- Igen mindenképp. Jövőre már elig pár tíz milliós fizetést kérek, ez igazán baráti ár azt hiszem, ne legyetek már annyira sóherek ott fenn! Szívesen játszanék még pár szezont garristop, vagy Atomkakas csapatában, vagy a bajnoki babérokra törő szombathelyi Ceggánál, a Fazekas fivérekkel együtt, Cegga koma legalább nem ódzkodik speciális játéktechnikámtól.
- Köszi, és sok sikert!
Vajon meddig lesz még Lali a király?

2 komment

Címkék: válogatott


A bejegyzés trackback címe:

https://hattrickmania.blog.hu/api/trackback/id/tr14245540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr Keynes 2007.11.28. 18:45:45

A Vasasba térjél vissza és jussunk fel újra, te Lali! Azóta se jutottunk az NBI közelébe se, ennyivel tartozol a csapatnak!

Don Defensor 2007.11.30. 19:02:32

Szóval vállalnád a farmolását? :)
süti beállítások módosítása