HTML

hattrickmania

Címkék

Friss topikok

2007.10.18. 21:20 kissherceg

Dupaköntő

A férkőzést 132000 fizető néző kezdte el a rettentően csodálatos Igmándi strassei Stadion nézőtereferére ezen a felhős délibábon. A mérkőzést semleges vágányon rendezték. Soft (ball nélkül) ezúttal is egy váratlanul nem meglepő 3-5-2 felállás mellett döntött. A kezdő tizenegy: Márton Luda - Konrad Feri, Rovegno Balint, Balog Bála - Andrés Iniesta, Korán Keltem, Szotyori Napraforgómag, Arthur Nempiszka, Galván Elem - Ludányi Holgersson, Vitár Róbert.

Ez már inkább meglepő 5-3-2 felállást választott az utolsó pillanatban befutó garristop csapata. A kezdő csapat: Szabó Család - Clement Sörért, Lemaire Aparizert, Boekweg Namilegyenaneved, Vinström Töltöm, Waterson Nemkell - Urbansson Flóriánsson, Szűcs Akukás, Tenhagen Fröccsensen - Fazekas Zolibá, Redondo Kiversen.

Könnyű egyértelműen a középső fekvést preferálta. Garristop kontrázott mint a szél... ...Garristop az első csapat amely háromszor nyert kupát. Eddig. Garristop az 1. csapat, akinek a játékosa Zoltán Fazekas zsinórban harmadszor lehet gólkirály a kupában... ...A kirobbanó garristop kontráját az ellenfél csak egy taktikai szabálytalansággal tudta megállítani, a szabadrúgást Fazekas Zolibá mesterien értékesítette a piacon egy ezresért.... ...Lett is. 24 gólt szerzett idén a kupában (14 forduló alatt), ez nem lett rekord, bár a tavalyi 27-es rekordot is ő tartja. Két második helye is volt egyébként ugyenebben a diszciplínában. Kremo nem az első manager, aki egy szezonban NB1-et és kupát is nyerhet, viszont az első manager aki mindezt úgy nyerheti meg egy hét alatt (szombaton lesz a sorsdöntő bajnoki), hogy eközben a válogatottal is a legjobb 8 közé juthat (pénteken, Portugal - Magyarország)... ...a labdabirtoklási arány a félidőben 74% volt a frissebben mozgó Lágy javára.

Attila Róbert Vitár (Soft) számára nagyszerű lehetőség adódott a mérkőzés 69. percében, hogy csökkentse hátrányukat, de a labda elszállt a kapu felett... Márk Ludányi középen utat tört magának, majd megpróbálta a hálóba juttatni a labdát, de nem járt sikerrel, Nándor Szabó Család éberen őrzi hálóját. Nincs gól.... A szerencse is kremo védjegyévé vált ebben a szezonban mind a mérkőzésekkel, mind az idősebb játékosokkal, akik nem sérültek meg. Ám még senki nem nyert kupadöntőt laza játékkal. Vagy mégis? aki tudja a tutit feltétlenül értesítsen... ...A félidő nagy részében irányító Soft fölényét jelzi a magabiztos 77 százalékos labdabirtoklási arány... ...Abban viszont biztos vagyok, hogy kontrával nem sikerült Magyarországon kupát begyűjteni! Vagy mégis?... ...A 90 perc elteltével a bíró véget vet az összecsapásnak, 1:3 a végeredmény... ... Megérdemelt siker, megvan a 4.! Kremo szerint csapata csillaga hamarosan leáldozóban lesz. Lehet, de legfeljebb az idősebb játékosok miatt. Nem hinném, hogy bárkinek van a változáskra optimalizált csapata jelenleg. Softéknak pedig még egy szezonuk lesz a változásokig, akár ezzel a taktikával is utóljára szerezhetnek egy nagy trófeát, csapatuk nem rossz, és már ők is nyertek kupát. Szépen csilllog az ezüst is (már ha ezért járna), azért véletlenül nem lehet idáig jutni!

14 részes sorozatunk ezzel véget ért. A következő szezonban sem találkozunk már. Ám valahol máshol mégis. Hamarosan kiderül...

2 komment

Címkék: magyar kupa


A bejegyzés trackback címe:

https://hattrickmania.blog.hu/api/trackback/id/tr44200673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

covy 2007.10.20. 00:00:03

Mi az h nem találkozunk vagy valahol máshol?

Olyan ez mint egy sorozat, az utolsó részre be kell dobni valami rejtélyt?

esoxxx 2007.10.21. 12:42:24

Tényleg izgalmas ez a rejtély!Vajon kissherceg beborult a bárpult alá...vagy mi ? ;)
süti beállítások módosítása