HTML

hattrickmania

Címkék

Friss topikok

2007.09.14. 17:10 covy

beltxis győzelem

Végetért a Masters 6. kiírása is. És ezúttal is új győztest avattunk, pedig a címvédő cseh csapatnak elég sokáig volt esélye a duplázásra és ismétlésre, ám az elődöntőben 4-1-re kikaptak a későbbi győztestől hatalmas balszerencséjüknek köszönhetően. De talán nem is baj ha ismét új győztes van, ez nagyobb rangot adhat a HM-nek. Egyébként az elődöntőig a másik cseh csapat is eljutott, de ott büntetőkkel vereséget szenvedett.

A beltxis otthon már mindent megnyert, ráadásul rengetegszer, szóval sok öröme nem lehet már a hazai bajnokságában. Ideje volt már valamit villantania nemzetközi vizeken is. Ez volt a 4. HM-részvétele. Az első alkalommal már a 3. fordulóban búcsúzni kényszerült egy szoros meccsen. A következő szezonban egy fordulóval tovább jutott el, és hosszabbításban kapott góllal kapott ki nem túl vitatható módon. A harmadik próbálkozásra már a 2. forduló is kifogott a csapaton, elég erős ellenfelet sikerült kifognia. Ezután egy szezon pihenő következett, meglepő módon nem sikerült HM-indulási jogot szereznie. És elérkeztünk az előző szezonhoz, amikor is már az 5. fordulóig jutott el, de ott csúnyán meg lett állítva. Idén pedig már minden sikerült, sima győzelmek követték egymást, bár a korábban említett elődöntőben vastag mákra is szüksége volt. A döntőbeli győztes csapatának összfizetése 530 millió környékén volt, és csak 3 játékost tartott meg belőlük. Összességében az első 6 meccsből (amíg nem semleges pályán kellett játszani) 4 hazai meccse volt. Tehát tovább bővítette a dicsőséglistáját, és már szinte mindent megnyert, amit klubcsapattal lehet, csak egy HM-aranycipő hiányzik.

Szólj hozzá!

Címkék: masters


A bejegyzés trackback címe:

https://hattrickmania.blog.hu/api/trackback/id/tr79165519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása