HTML

hattrickmania

Címkék

Friss topikok

2007.08.22. 15:43 kissherceg

Világkarnevál! (6. forduló)

Édesanyám virágosat álmodtam,
mikor reggel felkeltem azt se tudtam hol voltam.
A hét managere Nagyzee (NoHAB; III.)
Manusz Team - NoHAB  3:5 A vendégek jól érezték, hogy a haziak egy kellemes kis középpályával próbálják meglepni magasabb osztályú ellenfelüket, ám Nagyzee nem HABozott és meghúzott egy érdekes kontrát 3-5-2-ben. Bár a remek szintű taktika nem predesztinálta 1 gólnál többre, ami ugyan meg is jött, de nem ezen múlt a győzelem, hanem inkább azon, hogy specialitásokkal jól megrakott Ifával érkezett a csapat, persze csak a debreceni vasútállomásról (ugyanis ott a vendégcsapat főhadiszállása). Bár a városból nem kellett kilépni, így is órákig tartott a helyszínre érkezni, hisz a főtéri tömeg addig nem engedte tovább a szürke tehergépjárművet, amíg legalább egy liliomot, vagy egy csokor rózsát nem festettek rá a virágkarnevál forgatagában. Dévényi Tibor (lemezlovas) pontos labdával ajándékozta meg a hatalmas tömegben kitikkadt játékosokat, egyedül a holland szupertehetséget (a továbbiakban csak Jan) villanyozta fel a tulipánerdő.

A hét meglepetése(i):
RATA
(The Saviors; II.) is kivitte csapatát a karneválra, nem csoda, hisz még Szombathelyről is érkeztek vendégek a rendezvényre, akik nem sajnálták beutazni az egész országot (igazi yófejek!), persze nem minden hátsó szándék nélkül: ezen a hétvégén lesz éppen a Savaria történelmi karnevál, és mindenkit counterhívtak arra a rendezvényre. Nos a valódi probléma ott volt, hogy a Megmentők (Saviors) tudták, hogy a rózsaszín muskátli egy hihetetlenül veszélyes virág, csak eddig senki nem tudta! Ám ők ahogy meglátták a piros Zilről lelógó látványra csodálatos képződményeket, azonnal kiugrottak Robur típusú csapatbuszukból odarohantak a retro teherautó melé és felzabálták az összes muskátlit! Ugyanis ha csak letépkedik, akkor a virágpor százakat fertőz meg! így aztán a szerdai mérkőzésen esélyük sem volt: Bombázó hajdúk - The Saviors  3:1. Szóval alaposan beszopták a jóságos Macit. Természetesen a hazaiak is a városból valók voltak, ami már csak azért is csodálatos, mivel nálunk ma gázszünet volt. Hogy függ ez össze? Hát úgy hogy ebédre bizony a mikróban kellett melegítenem a debrecenit, amit még a mai cikk előtt ettem meg (nem, nem volt rózsaszín muskátli a debreceniben). Nincsenek véletlenek.

Az ellenfelek a 329 hatsattól nem látták az Erdot (III.), ám a legtöbb csillagot nem engedte át a mindig derült egű Gyulafirátót(II.). Pesten a Hungaria Brackwede (V.) - Top Mobil (II.) 1:4 vezeti a slágerlistákat, egyszerre 105 015-en csavarták fel a szőnyeget a gyönyőrű "Ékszerdoboz szép zöld gyeppel Susi Zorc emlékére" arénában. a Góllövőlistát nem írom le, mert ugyanaz vezeti mint eddig, köszönöm a figyelmet.

1 komment

Címkék: magyar kupa


A bejegyzés trackback címe:

https://hattrickmania.blog.hu/api/trackback/id/tr72146136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

covy 2007.08.23. 11:50:09

Mit ittál (szívtál)? Látom jó volt az anyag :)
Na és ki nyeri a kupát?
süti beállítások módosítása