HTML

hattrickmania

Címkék

Friss topikok

2007.08.20. 16:40 blaskoa

Hattrick Masters 6.3

Újra itt a hétfő, így következhet a sorozat harmadik játéknapja. Az előző kör előzetesen könnyűnek igérkező meccseit mindkét csapatunk sikerrel vette, bár Mocsainak a vártnál nehezebb dolga volt. Mostanra viszont elfogytak a könnyű ellenfelek, innentől kezdve rendkívül kiélezett, izgalmas meccsek várnak csapatainkra. Remélhetőleg minél több.
Jól sikerült az Avangarde FC bemutatkozása a sorozatban. Történetük első Hattrick Masters mérkőzésén legyűrték a Suriname-i ellenfelet. Könnyítette a helyzetüket, hogy a vetélytárs kimagasló tudású hálóőre egy sérülésnek köszönhetően nem tudott pályára lépni. Ennek (is) köszönhetően hamar elég tetemes - 4-1 - előnyre sikerült szert tenni, ami viszont a második félidő hajrájában hipp-hopp elolvadt. Szerencsére sikerült még egy gól betuszkolni, így 100%-os mérleggel (1 meccsből 1 győzelem) várhatta Mocsai a sorsolást.
A bosnyák Paceri nevét húzta ki Tjecken a kalapból az Avangard FC mellé.. Lehetett volna könnyebb ellenfél is. Egy kontrázós csapatról van szó, és mivel Mocsai támadásai meg sem tudják közelíteni az ellenfél várható védelmét, így nem túl jók a kilátások. Persze nem nyerhetetlen a meccs, egy szélen akár jó is lehet az Avangarde, és még mindig ott van a kontrázó csapatok réme, a pontrúgás. Ehhez társul, hogy az ellenfél támadásai nem olyan félelmetesek, mint a védelmei. Meg kell próbálni a továbbjutást, nem lehetetlen a küldetés.

Az Atomkakasnak a várakozásnak megfelelően nagyon sima meccse volt csütörtökön. Egy sima 6-0-lal tért haza a Zöld-foki szigetekre a vendégcsapat. A sorsolás itt sem volt túl szerencsés, nem is annyira az ellenfél miatt, hanem mert - idén először - ki kell mozdulni a napfényes Budapestről. Nem is közelre, egészen az óceániai Új-Dél Wales tartományig kell repülniük. Remélhetőleg a hosszú repülőút nem viseli meg a gárdát, legalábbis ami megmaradt belőle. Már 1 hete hétfőn kidőlt a sorból egy nagyon tehetséges középpályás (Robert Fairbairn), most szombaton pedig a csapat egyetlen magyar tagja, Elmar Rüchele kapus került a maródiak listájára. Nem kell ecsetelnem, hogy egy kapus kiesése mit jelent egy csapat számára. Mivel egy ilyen fontos tétmeccsre nem illik 9 mezőnyjátékossal kiállni, a vezetőség gyorsan az átadólista felé vette az irányt, ahol néhány sikertelen tárgyalás után - néha magyar kérők is nehezítették a csapat dolgát - nem sokkal a meccs kezdése előtt sikerült megállapodni egy fiatal svájci játékossal. Vele kiegészülve sem lesz a mérkőzés egyértelmű esélyese az Atomkakas, de legalább nem lesz eleve lefutott a találkozó. Pedig az ellenfél nem az életveszélyes támadásairól híres, tehát egy jó formában lévő Atomkakas védelem igazán megnehezíthette volna a hazaik dolgát. Ugyanez igaz a védelemre is, remélhetőleg nem fognak nagy ellenállást kifejteni az Atomkakas rohamokkal szemben. Mellesleg mindkét csapat vereséggel hangolt a találkozóra, de amíg a mieink láthatóan rápihentek a találkozóra, szerencsére ugyanez már nem mondható el az óceániaiakról.

Mindenképpen izgalmas meccsek elé nézhet az a pár érdeklődő, aki a tűzijáték és egy ünnepségek helyett/mellett/előtt/alatt is a monitor képernyjét választja ma este. Előre láthatólag lesz egy igazán gólgazdag, és egy rettentő gólszegény találkozó.
A Hattrick Masters 6.4 még biztosan olvasható lesz, reméljük nem csak a mai meccsek elemzésével, hanem újabb beharangozókkal is.

3 komment

Címkék: masters


A bejegyzés trackback címe:

https://hattrickmania.blog.hu/api/trackback/id/tr39144508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kissherceg 2007.08.20. 18:38:06

Óceánianak nincsenek tartományai ez egy összefoglaló név, mint a Németalföld, ez csak egy HT-s kreálmány. egyébként Ausztália tartománya, így már jobb:)

blaskoa 2007.08.22. 16:49:04

Igen, az Új-Dél Wales ismerős volt, hogy az Ausztrália lesz. Azt amúgy tudtam, hogy ez egy gyűtőnév, de az "rövid" ht-s pályafutásom során enm tűnt fel, hogy Ausztrália sincs külön :)

covy 2007.08.23. 11:40:43

Bizony, pedig nincsen. Sőt Új-Zéland sincs, pedig ez a 2 ország legalább lehetne külön.
süti beállítások módosítása