HTML

hattrickmania

Címkék

Friss topikok

2007.08.15. 14:35 kissherceg

Megint szerda (5.)

Közeledik azaz idő, amikor már senki nem mehet biztosra a sorozatban (Magyar Kupa), ennek néhányan már nyomatékot is adtak:

A hét managere: Petrov85 (Bakonybél; VI.)
4 osztály különbséget sikerült leküzdeni ezen a mérkőzésen: Bakonybél - Delta 1:0, méghozzá nem is érdemtelenül, persze ehhez az is kellett, hogy ice00 csak 1 csatárt hozzon támadó szekció gyanánt. Azonban 6-od osztályúként a 6. körbe jutni jórészt saját erőből szép teljesítmény!

A hét meglepetése(i): Segg*****k FC (VI.) - Tóth Műhely (NB I.) 1:1 (11 esekkel 5:4)
Immár elhullott egy a végső győzelemre is esélyes csapat, szokié, a közel 100 hatstat és a majd dupla csillagszám ellenére azért Szoki adott egy magas labdát randomnének: átadás nélküli védőkkel próbálta megjátszani az ellentámadás taktikáját. Ettől függetlenül nem megérdemelt a kiesés, talán érdemes elgondolkodni egy csapatátalakításon.

A Fekete Sereg (VI.)- FC Apáca (III.) 4:2 ez volt az a meccs, ahol nem a labdát többet birtokló csapat volt az esélyes, ám eltaláta melyik oldalon kell támadni, és hatalmas mázlival 4-et gúrított, nos ez egy olyan meccs mikor elmegy az ember kedve bármilyen taktikázástól.

További "nagy nevek" is búcsúztak a fordulóban peches körülmények között a teljesség igénye nélkül az Alte Proletars (II.), Tabán (III.) és Unicum FC (III.).

Molnár Ferenc (csokimell) valóban egy népszerű ember, ha csapatának mai mérkőzésére 74 679 néző látogatott ki, és még győzőtt is a csapat: Boyz from Hell (V.) - Iron Maiden Fc - Csipesz Csapat (IV.) 4:1

Cyprien Dore (Kubai superteam; III.) nem szerzett gólt a fordulóban, ám 16 góljával még mindig 2 gólos előnye van a követőkkel szemben.

Lassan már szokás szerint Gyulafirátót csapata érte el a legmagasabb hatstatot a fordulóban 314-et (77 csillag).

3 komment

Címkék: magyar kupa


A bejegyzés trackback címe:

https://hattrickmania.blog.hu/api/trackback/id/tr21140641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szpartak 2007.08.15. 15:15:22

mi kicsillagozni való van abban, hogy "titáno"?

covy 2007.08.17. 02:22:47

Ja, mi a francnak kicsillagozni? Ha a GM-eket nem zavarta, nehogymár itt ez gond legyen.

Francba, látom most már a legtöbb néző listán is csak 3. helyet sikerült megcsípni...

kissherceg 2007.08.17. 11:48:52

ez egy poén akart lenni hogy épp azt csillagoztam ki amire semmi szükség nincs. de látom a Molnár Ferenc csokimell még ennél is nehezebb falatra sikeredett;)
süti beállítások módosítása