HTML

hattrickmania

Címkék

Friss topikok

2007.08.15. 19:39 blaskoa

Hattrick Masters 6.2

A Hattrick Maters első két kiírása igazi őrült vágta volt. Napi két meccset kellett játszani a csapatoknak, így négy nap alatt le is zajlott az egész versenysorozat. Ezen a feszített versenytempón hamar lazítottak a kedves HT-k, de míg így is igyekeznie kell a blogírónak, ha lépést akar tartani.
Az első kanyart sikeresen vette a bajnok Atomkakas, és a kupagyőztes Avangarde is bekapcsolódik végre a küzdelmekbe.
Meglepően könnyedén abszolválta az első akadályt az Atomkakas, a kanadai csapat nem fejtett ki túl nagy ellenállást. Nem hivatalos információ szerint (a kanadai konfon hangzott el Gumpy /a másik kanada HM résztvevő/ szájából) a vendégek már a hétvégi rangadóra hangoltak egy PIC-cel. A PIC-hez azért erős volt ez a teljesítmény, továbbá ha feladták volna a meccset, akkor miért kellett volna a legjobbjai sérüléseit kockáztatni? Mellesleg a HM PIC-nek nagyon kicsi a TS emelő hatása...
A meccsen egyértelmű volt a hazai csapat fölénye a középpályán, és az erős támadásával sem tudott mit kezdeni a vendégvédelem. A 4 normal gól mellett 2 SE is sikeres volt, így lett a gólkülönbség ilyen impozáns a végére.

A következő fordulóban egy jóval gyengébb csapat látogat az Edinamackósajtszerelmem stadionba. A Zöld-foki Köztársaság bajnokcsapata játékerőben meg sem közelíti a kanadai gárdát. Fiatalok még, az építkezés idejét élik. Jó úton haladnak, de ez nem az ő meccsük lesz, ráadásul még idegenbe is látogatnak. Bár így legalább a pénztárcájuk jobban fog dagadni, mintha a 45 ezres arénájukban lenne a találkozó.

Az Avangarde FC első ellenfele a Suriname-i bajnok Leiding United lesz. Akár meg is lehetne ijedni, hiszen nem teljesen kezdő csapatról van szó, de szerencsére rossz helyen kezdte az építkezést. Van egy nagyon erős kapusa, és pár kiemelkedő tudású hátvédje. Emellett viszont csak középszerű körüli középpályát tud, ez pedig valószínűleg kevés lesz Mocsai ellen, még úgy is hogy ő játszhat hazai pályán.

Reménykedve várhatjuk tehát a csütörtököt, és ha nagy csoda nem történik akkor jövő hét hétfőn is két magyar csapatnak szurkolhatunk.

4 komment

Címkék: masters


A bejegyzés trackback címe:

https://hattrickmania.blog.hu/api/trackback/id/tr70140902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szpartak 2007.08.15. 22:22:36

így legyen! hajrá mindkettőtöknek!

Mocsai 2007.08.15. 23:22:52

Újabb remek írás, remélem még hetekig olvashatjuk itt a Hattrick Masters 6.x-et, tele Atomkakas sikerekkel!

minuszmiki 2007.08.16. 13:25:28

Tényleg jó írás, én is remélem, hogy sokáig szurkolhatunk MINDKÉT magyar résztvevőnek.

covy 2007.08.17. 02:42:23

Meg is van a 2 továbbjutás.
Várom a következő fejezetet, az már jóval érdekesebbnek ígérkezik.

ja és Gumby az :)
süti beállítások módosítása