HTML

hattrickmania

Címkék

Friss topikok

2007.08.06. 22:30 Nagyzee

A HT terroristája

Az alábbi cikk egy olyan sorozat első tagja, melyben híres vagy éppen hírhedt külföldi hattrickeseket mutatunk be. Talán érdekelnek másokat is a magyar HT-n kívüli világ színes egyéniségei.:)

Első áldozatunk, Mavuba a Savoie U-20 (506950) nevű csapat néhai tulaja sajnos már nincs köztünk, a nagy dobása a csapatába került. Mivelhogy vannak ezek a fránya, kevés humorérzékkel megáldott vogonok ugyebár.:) Mindenesetre a terve eredetileg is az volt, hogy egy igazi csattanóval hagyja maga mögött a Hattricket, ami maradéktalanul sikerült is, ugyanis az utóbbi idők talán legjobb HT-s poénja fűződik a nevéhez.

Már korábban is ismert volt valamennyire azon kezdeményezése miatt, hogy vállalkozó kedvű klubcsapatok alakítsák meg történelmi hagyományokkal rendelkező, de jelenleg nem létező országok U20-as csapatait. De az események igazán májusban pörögtek fel körülötte. Először is a hónap közepén kiadott egy sajtóközleményt, miszerint a csapat irányítását egy Dahu nevű forradalmár vette át, akinek némileg más céljai vannak mint az előző tulajdonosnak. Majd május 18-a és 20-a között megvett két német és egy svéd válogatottat, név szerint Eike Lastot (7865137), Lutz Eiswoogot (47811307) és Henry Håkanssont (7496700). Utóbbi kettő jelenleg is megtekinthető a piacon. Ezután az alább látható brilliáns logó és sajtóközlemény került ki a csapat oldalára:

18/05/2007  Dahu says:
We 've kidnapped 1 Swedish international (Henry Håkansson) and 2 German internationals (Eike Last and Lutz Eiswoog). If you HT's don't give us an own French region " Savoie" in Hattrick, we will fire them. If there is no "Savoie" in 1 week, they will be fired.

(Fordítás: Dahu üzeni: Elraboltunk egy svéd és két német válogatottat. Ha Ti, HT-k nem adtok nekünk egy önálló Savoya régiót a Hattrickben, kirúgom őket. Ha nincs Savoya egy héten belül, ki lesznek rúgva.)

Sajnos a Hattrick első igazán jól megkomponált emberrablási akciója szomorú véget ért. (Szabotázsakciók persze ezelőtt is történtek már szép számmal - egyeseknek még talán rémlik pl. a svéd kapus, Markus Stranddahl esete. Mavuba akciója akár ezek paródiájaként is felfogható.) Még május 20-án pályára lépett a három válogatott a csapatban, de másnap a csapatot lockolták, a játékosokat pedig a piacra tették a GM-ek.* A sok száz szimpatizáló a Globalon és a rengeteg támogató vendégkönyv-bejegyzés sem segített. De talán ez így van jól, elvégre ezzel egy HT-s legenda született. Amúgy is, a terroristákat lelövik, ugye(bár)...

 

* (A GM-ek eljárásának jogossága több ponton is eléggé megkérdőjelezhető, de ebbe felesleges már belemenni, azt hiszem. Azt azért érdemes megemlíteni, hogy mindkét érintett válogatott szövetségi kapitánya előre tudott az akcióról és arról, hogy az csak poén, illetve ők a lockolás után sem kérték a játékosok azonnali piacra tételét.)

5 komment

Címkék: híres hírhedt


A bejegyzés trackback címe:

https://hattrickmania.blog.hu/api/trackback/id/tr63133913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nemlas85 2007.08.08. 16:15:30

Ez nem semmi! :)

Tetszik a cikk, az ilyesmiért (is) jó ez a blog!

covy 2007.08.09. 00:35:59

LOL
ez király volt, most már rémlik valami a kép alapján

csajszi 2007.10.15. 13:33:17

Király, Zé!
Mikor lesz folytatás?

Gyuri17 2007.11.13. 18:17:57

NAGYON tetszik a cikk is, és a történet is. Mindemellett elgondolkoztató, hogy a HT-sok helyébe vajon mi mit tettünk volna... valszeg ugyanezt.
süti beállítások módosítása