HTML

hattrickmania

Címkék

Friss topikok

2007.06.27. 00:46 covy

Kupadöntő: Valaki először

Elérkezett hát a döntő ideje is, két szegedi csapatnak kellett útrakelnie, hogy ismét a Hundertwasser gyepén játszhassanak, de már úgy járnak oda mintha hazamennének. Az idő kicsit borultnak ígérkezik, azért a teltház biztos meglesz ismét.
Múlt héten a Tóth Mühely 2-1re verte a Vszőlős csapatát, nagyban köszönhetően annak, hogy 2 kulcsjátékosuk is lesérült a meccs folyamán. Így nem lehetett kérdés ki győz. Érdekes lett volna megnézni milyen meccs kerekedik a sérülések nélkül. A másik ágon szintén simán és megérdemelten jutott tovább az Avangarde. Mindkét csapat lazán készült a kupadöntőre a hétvégén, Mocsai csapatának ez annyira jól sikerült, hogy ki is kaptak. De legalább bizonyították, hogy a középpálya minden, vagy legalábbis abban a percben ez a szabály volt érvényben. Meglepő módon az elmúlt hét óta egyik csapat sem erősített már, így leglább csökkentették számomra a hibák lehetőségét. Talán már nem is fognak a hátralévő 9 órában.

Lássuk, mik az esélyek. Mindkét csapat játékosai nagyon jó formában vannak, és sérült vagy eltiltott sincs, így aztán nem panaszkodhatnak a menedzserek. Nem könnyű különbséget tenni a csapatok között, mindkettőben megvannak a variációs lehetőségek. Így aztán akár még érdekes is lehet, hogy ki mit fog választani, de azért nagy az esély rá, hogy mindketten valami középpályatápolós felállás mellett döntenek, és akkor majd Olaf dönt, hogy kinek hány helyzetet ad és abból hány mehet be. Kulcskérdés még, hogy vajon szoki lecseréli-e a szomorúképű svájci edzőjét, aki védekezni szeret, egy olyanra, aki támadni. Nyilván lecseréli, mert hát milyen ciki lenne ha ugyanaz az edző lenne 2 kupameccsen is a padon egymásután. Annyit legalább tudunk, hogy Mocsai nem fogja, mert az nagy pazarlás volna, na meg az övé nem is szomorú.
Szóval akkor nyerjen a jobbik és a szerencsésebbik!
A kupa Szegedre kerül, az már tuti, ott még úgysem járt soha. A tippem pedig, hogy nyer az Avangarde szoros meccsen, mert Mocsai még most is Online! és biztos csiszolgatja a taktikát, meg mert csak, és mondjuk 3-2re. De esetleg lehetne büntetőpárbaj is, mert az olyan izgi...

3 komment · 3 trackback

Címkék: magyar kupa


A bejegyzés trackback címe:

https://hattrickmania.blog.hu/api/trackback/id/tr30106749

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Bandar Bola 2019.06.11. 14:53:15

Öt kérdéssel fel lehet rúgni Orbán évértékelőjét és "családvédelmi" programját. - Shepherd szerint

Trackback: dibujos de flores colorear e imprimir 2017.12.22. 16:36:44

Garmin Connect és Motion Based alkalmazások - GPS Navigátor

Trackback: dibujos de flores para pintar al oleo 2017.12.08. 22:55:56

Íjász söröző és pizzéria - Kocsmablog

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mocsai 2007.06.27. 22:30:39

Szerencsére nem lett még csak hosszabbítás sem, nem hogy tizenegyesek! Itt is szeretném megköszönni a felvezető írásaidat és a segítségedet!

Nagyzee 2007.06.28. 13:57:09

Én pedig gratulálok a kupagyőzelemhez!

covy 2007.07.21. 22:03:12

Én úgyszintén gratulálok!
Arról már nem fogok írni :)
süti beállítások módosítása