HTML

hattrickmania

Címkék

Friss topikok

2007.04.08. 23:32 Agoston_Jani

Belépő

Csocsi emberek!

A nevem Jani, és a világ legjobb csatára vagyok, szóval biztos mindenki hallott már rólam. Mostantól itt fogok blogolni, mert hát manapság ez a menő. Most épp egy szolnoki netcaféből nyomom, pár hónapja ebben a városban esz a fene, mióta a Haliból elküldtek. Új csapatom még az előzőnél is gyengébb, de legalább kapok fizetést, ez is valami. Tegnap is kikaptunk 1-0-ra valami gagyi csapattól. Rémes, hogy ezek a csapattársaim milyen szar labdákat tudnak adni, persze , hogy nem rúgok gólt.
Amúgy a hétvége nyugodt volt, húsvét meg nyulak meg satöbbi. Ma például burkoltam egész nap, kicsit túl is léptem a versenysúlyomat valszeg. A nap másik híre, hogy ma hívott kremo, hogy vissza vagyok véve a válogatott keretbe, de állítólag nem játszom pénteken. De akkor meg minek hívott? Ezért utazzak el a világ végére, hogy egy percet se játsszak? Pff. Na, majd meglátjuk. Mára ennyit, megyek beülök a törzshelyemre inkább.

Szólj hozzá!

Címkék: jani blog


A bejegyzés trackback címe:

https://hattrickmania.blog.hu/api/trackback/id/tr8856314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása