HTML

hattrickmania

Címkék

Friss topikok

2007.12.03. 11:26 covy

A hetedik kiírás

Ismét eltelt 4 forduló a bajnokságból. Így következik 7-dik alkalommal a Hattrick Masters. Az eddig hat kiírást különböző csapatok nyerték. Az első három sorozat győztese, csapata föláldozásával diadalmaskodott, míg az utolsó három győztes ismét szerencsét próbál az idei Hattrick Mastersben. A címvédő beltxis gárdájának venezuelai tulajdonosát időközben megválasztották Argentína szövetségi kapitányának.

Mi a célod az idei Hattrick Masterben mint címvédő? Újabb kupagyőzelem?
Simontxo: Nem, nem hiszem. Nem olyan lesz, mint az előző szezon. Megpróbálok 4-5 kört menni. Ha a hatodik körbe is bejutok, akkor elkezdek gondolkodni azon, hogy nagyobb pénzt áldozzak a címért.

A két évvel ezelőtti győztes cseh AC Ziky team tulaja, Ziky1 szintén szövetségi kapitány lett a legutóbbi választáson, ahol hazája kapitányának választották meg.
Mi a célod ebben a szezonban a Hattrick Mastersben?
Ziky1: Ugyanaz mint az előző szezonokban. A lehető legjobb eredményt elérni, de nem feltétlenül elpazarolni a pénzem feleslegesen.
Hogy lehetséges, hogy többször indultál a HM-ben és mindig jól szerepeltél?
Ziky1: Nem mondanám azt, hogy annyira sok alkalom volt. Ez az év eddig a harmadik részvételem. Nos nekem el kell ismernem, hogy nagyon elégedett vagyok az előző két részvételemmel és remélem, hogy folytatódik a jó sorozat.
Van valaki akivel szeretnél találozni vagy akit szeretnél elkerülni a HM-ben?
Ziky1;: Jó volna beltxisekkel találkozni egy visszavágóért :)

Mindhárom korábbi győztes már az első fordulóban bekapcsolódik a kupába, nem úgy mint a magyar résztvevő ( Kremo ) aki csak a második fordulóban kezdi meg szereplését. A Hapoel Nahariya-nak (aki három szezonnal ezelött diadalmaskodott) valószínű nem okoz gondot a costa rica-i -Alberto- csapatának legyőzése. Az AC Ziky team-nek már nehezebb dolga lesz a Tájföldi bajnok, Borderliners ellen. A címvédő beltxis az Északír kupagyőztes Ballynahinch FC ellen kezdi meg a szereplést. Magyarországot Kremo képviseli, aki negyedik alkalommal indul a kupában. Kétszer mint Kupagyőztes kvalifikálta magát a sorozatba, egyszer mint az NBI bajnokcsapata. Az előző szezonban mind a kupát, mind a bajnokságot megnyerte. Első próbálkozáskor jutott a legtovább, a hetedik fordulóban állította meg a későbbi kupagyőztes észt The Insane, aki a kupa megnyerésével búcsúzott a csapatától. Második alkalommal a harmadik körben az ukrán Nyvky állta Kremo útját, aki a következő körben ki is esett. A harmadik probálkozáskor a negyedik fordulóban ismét egy észt gárda, a Metsmüttajad nyert a Garristop Arenaban. Egy szezon kihagyása után ismét szerencsét próbál Kremo! Sok sikert neki!

Egyszer már leadtad a bajnoki címedet, hogy két csapat induljon a HM-ben, idén miért nem tetted?
Először azért döntöttem úgy hogy leadom a bajnokságot, mert nem tartottam helyesnek hogy a HM szabályzata alapján ha a kupa és NB1 győztes ugyanaz a csapat, akkor csak 1 magyar csapat indulhat a HM-ben. Ezt most se tartom helyesnek, de három okból is másképp döntöttem:
1.Nem teljesen fair, ha valakinek odaadok valamit.
2.Az új változások alapján nem tudom meddig lesz elég versenyképes a csapatom - amit meg tudok nyerni azt el is hozom.
3.kupa és NB1 győzelem egy szezonban óriási dicsőség
Mi a célod az idei HM-ben? Nagyobb pénzáldozatokra is képes lennél egy HM győzelemért, vagy önerőböl fogsz, többnyire a jelenlegi kerettel játszani?
Más trader csapatoknak sokkal több pénz áll a rendelkezésére és egy adott meccsre sokkal több nagyon erős játékost tudnak majd összevásárolni. Fontos lesz, hogy erős ellenfelek ellen otthoni pályán játsszak, ha ez sikerül, sokáig el tudok jutni. Viszont a KO rendszer miatt idegenben akár a második fordulóban is kieshetek. Nagyon sokk függ a sorsolástól, sérülésektől, nagyon nehéz megmondani mit fogok tudni hozni a csapattal, mondjuk 3-4 forduló után. Most is sajnos lesérült a csapat kulcsembere - kapusom Szabó Nándi, igaz hogy csak egy hétre, de a forma miatt ez végzetes lehet. Minél tovább akarok eljutni, ezt csak úgy lehet megoldani, hogy ameddig nincs túl erős ellenfél addig nem vásárolok divine monstereket. Viszont ha muszáj lesz - erre van kb. 700Milliom. Nem egy nagy összeg - csak akkor fogom elkölteni ha lesz értelme.
Kivel szeretnél összefutni, vagy kit szeretnél minél inkább elkerülni?
Nincs konkrétan ilyen eset, bárki ellen szívesen játszok, de eros ellenfelekkel inkább hazai pályán mint idegenben. Persze ideális eset egy könnyű sorsolást kifogni, miközben a nagyok egymást verik ki.
Hogyan érint, hogy csak a második körben csatlakozol?
Nagyon kellemetlenül, nemcsak a pénz miatt. Főleg a dicsőség izgat, van egy Masters maratoni táblázat, ahol az összes eddigi csapat eredménye van feltüntetve. Ebben a patináns sorrendben a 12.helyen vagyok, ha nem hagynám ki mindig az első kört akkor valószínű mar jóval előrébb lennék. http://club.hattrick.org/olsgarden/default.asp?Page=freePage&FPID=10882&open=

Érdekesebb párosítások az első fordulóból:
A svéd és a lengyel kupagyőztes csatája, ahol a skandináv induló már elkezdte a bevásárlást így lengyel ellenfelének is a pénzéhez kellett nyúlnia, nehogy az első fordulóban búcsúzzon:
tagestass - Ratlerki

A lett és a holland bajnokcsapat összecsapása:
SX 200 - Ruckers Utd.

A norvég és a bolgár kupagyőztesek mérkőzése:
Trondheim Thunder - Pulpudeva

A román és a német bajnokcsapat találkozója:
MTigers - Tantris Shanghai


szerző: GM-satti

Szólj hozzá!

Címkék: vendég masters


A bejegyzés trackback címe:

https://hattrickmania.blog.hu/api/trackback/id/tr56259914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása