HTML

hattrickmania

Címkék

Friss topikok

2007.10.16. 16:20 covy

Új GM a fedélzeten

GM-Lion lemondása után kellett találni egy másik GM-et a helyére. A versenyből sattikz került ki győztesen, akiből GM-satti lett. Őt kérdeztük:

Miért jelentkeztél a GM-posztra? Mikor szóltak, hogy te vagy a befutó mik voltak az első reakcióid?
2007. március végén volt egy pályázási lehetőség GM posztra. Akkor úgy gondoltam, hogy megméretem magamat. Elküldtem a jelentkezésemet. Szóltak, hogy a jelentkezésem rendben van, interjút szeretnének készíteni, ami alapján döntenek. A beszélgetés után kb 2 héttel tudtam meg, hogy nem engem választottak. 2007 szeptember elején szóltak, hogy a magyar Staffban változások lesznek, és mivel multkor jól szerepeltem, érdeklődnek, hogy még mindig vállalnám-e a GM-séget. Egy nap gondolkodás után elvállaltam. Amikor megtudtam, hogy a HT-k is áldásukat adták rám örültem a döntésnek, kiváncsi, izgatott voltam az előttem álló feladat miatt. Azért jelentkeztem GM-nek, mert sok időt töltök a játékkal, részese akartam lenni, de a szövetségi kapitánysághoz nem vagyok felkészült, így a GM-ség maradt :)

Mennyi időt töltöttél a HT-vel korábban, és hogy fog ez most változni?
Napi 2-3 órát töltöttem eddig a HT-val. Nagyjából ennyire számitok kinevezésem után is. Amig eddig a csapat körüli dolgokon kivül csak forumokat olvastam, addig most a Staff ügyeit is fogom intézni.

Mivel töltötted az időd a HT-n? Sokan csodálkoztak, hogy még nem is hallottak rólad fórumokon és mégis hirtelen GM lettél.
Amíg eddig csak fórumokat olvastam, most már a Staff feladatokat végzem amikor HT-zem. Azért nem ismernek a forumozók, mert bár rengeteget olvastam / olvasom, nagyon ritkán szóltam hozzá. Konfliktus kerülőnek tartom magamat, nem akartam olyan dolgokat irni a fórumokon, ami után kellemetlen szituációkba kerülhetnék. Véleményem szerint nem a forumon való aktivitás miatt lesz valaki képes a Staff ügyeinek intézésére.

Pedig állítólag ez a munka nem pont konfliktuskerülő, akkor hogyhogy mégis bevállaltad?
El lehet kerülni, de ha minél többet ír az ember a fórumra, annál többen tudnak belekötni, annál több ellenséget tud szerezni. Ez egy játék, szerintem nem éri meg pocskondiázni ismeretlenül másokat. Nem az én stílusom. Szeretném elhinni, hogy nagyobb konfliktusok nélkül sikerül végeznem a munkámat. Nem akarok középpontban lenni, csak elvégezni azt amire megkértek.

Mit jelent a Satti név?
Gimnáziumi éveim alatt a Biogal Teva Pharma Rt-nél dolgoztam az informatikai részlegnél. Mindenkinek volt beceneve, így nekem is adtak. Kezdetben Kistagnak hívtak, majd pár közös bulizás és iszogatás után kaptam ezt a nevet. Visszafelé olvasva kiderül miért. :)

Most is informatikusként dolgozol? Mi a véleményed a HT új adatvédelmi irányelveiről és hogy csökkentették a GM-ek betekintési lehetőségeit? Ideje volt már vagy nem volt rá szükség?
Már nem informatikusként dolgozom. Jelenleg a Vasas Sport Club Női Röplabda szakosztályának Technikai vezetője vagyok. Amikor én GM lettem, már korlátozva voltak a betekintések, így az ez elötti állapotról nem tudnék hiteles véleményt alkotni. Azt azért megtapasztaltam, hogy vannak helyzetek amikben nem ártana ha pár dolgot tudnánk könnyebben ellenőrizni (pl spam). Biztos vagyok benne, hogy a HT-k kitalálnak erre a problémára is valamit, hogy a kecske is jóllakjon és a káposzta is megmaradjon.

Köszönöm az interjút és jó játékot kívánok mindenkinek. :)

8 komment

Címkék: interjú


A bejegyzés trackback címe:

https://hattrickmania.blog.hu/api/trackback/id/tr2198191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

esoxxx 2007.10.16. 19:05:30

Kellemes interjú,grat hozzá Covy.És sok sikert a GM-kedésben Satti.
"Azért jelentkeztem GM-nek, mert sok időt töltök a játékkal, részese akartam lenni, de a szövetségi kapitánysághoz nem vagyok felkészült, így a GM-ség maradt :)" Egy őszinte ember vallomása, szimpatikus gondolat:)

DonDefensor 2007.10.17. 02:47:13

Hiányolom a fórumon olyan sokat pedzegetett gyanús átigazolásról szóló kérdést.

Grokk 2007.10.17. 07:29:54

Csatlakozom DonDefensorhoz, legalább egy kérdés erejéig elhangozhatott volna a gyanús átigazolások körül kipattant botrány, hiszen mindenkinek jobb, ha Satti maga tisztázza a dolgokat, és nem bízza ezt a többiek varázsradírjára.

Blade 2007.10.17. 09:17:30

Üdvözlet annak a GMnek, aki már nem csak sík hülye, de csaló is!
Gondolom jövő héten -mikor a szabályok szerint már engedélyeznetek kell a jelentkezésemet - az eddigi gyakorlatnak megfelelően (hiszen már egy nb1et ostromló és egy gm is megtehette) én is 3-4 csapattal kezdhetek nyilvánvalóan tőkeduplázás céljából!
Sok sikert a munkádhoz, de azt már most garantálom, hogy egy hasonló multu felhasználótól nem fogadok el büntetést.

Ortisz · http://brog.blog.hu 2007.10.17. 10:17:20

Konfliktuskerülő GM? Nofene.
(Covy: már ezért megérte az interjú)

A "nem beszélek, mert belém kötnek" hozzáállásod fényében már nem várom el tőled azt a "tökösséget", amiről már írtam. Így szerintem az lenne a korrekt, ha háttér-GM lennél, már ha van olyan.
Továbbá csatlakozom DonDef-hez és Grokkhoz, de konfliktuskerülő mivoltod miatt erről úgysem tudunk meg semmit, gondolom.

Blade: egyenlőbbek meg mindig lesznek. (A lockod szerintem faszság volt, ellenszenv ide vagy oda.)

Szuper Kafóne

csajszi_ 2007.10.17. 15:46:43

Kizárólag Blade-nek: örülök, hogy látlak ismét. Aztán vigyázz magadra...

Lion 2007.10.18. 22:38:08

Barátom penge...ezer éve nem láttalak...

Lion 2007.10.18. 22:39:57

apropó Ortisz...szerintem is faszság volt ily sokáig várni ezzel a fránya lokkal...sajna nem sok beleszólásom van a regekbe, de én valszeg nem engedném vissza közös barátunkat...
süti beállítások módosítása