HTML

hattrickmania

Címkék

Friss topikok

2007.10.14. 19:02 Agoston_Jani

Hova tűnt Ivan Saric?

Igen, pontosan ezt kérdezgették egymástól a magyar szurkolók, akik a helyszínen követték a mérkőzést. Nem értették miért nincs a kezdőben ezúttal Ivan, sőt még a kispadon sem kapott helyet. Pedig köztudott róla, hogy csak egyvalamihez ért, az pedig a pontrúgás, és mindössze emiatt van még mindig a keretben. Eddig minden meccsen kezdő is volt, de ezúttal nem. Úgy látszik hirtelen kikerült a kapitány számításaiból, és ezzel most a csapat sem járt túl jól, mert kikaptunk a kolumbánoktól, a csoport leggyengébb csapatától. Pedig talán jól jött volna egy pontrúgó a csapatban. Ehelyett nekem kellett rúgni a szabikat. Kár, hogy ezt én sem tudtam előre, mert akkor talán gyakoroltam volna egy keveset edzésen. Na meg ez az Orsós gyerek is amit művelt a pályán, hát rossz volt nézni, ebben a zuhogó esőben, ami pénteken volt a kis teknikás lábacskái beleragadtak a sárba és lépni sem tudott, ráadásul már megint 3-4 fux volt a nyakában, nem tudom mit keres a csapatban az ilyen. Én nyomom a zsugát meg a driblinget meg a fain passzokat, ő meg a sarat dagasztja és elveszti a labdát. Ahelyett, hogy rúgna pár piramidális gólt bazeg.

Ivanról még annyit, hogy szegény egész meccs alatt az öltözőben sirdogált, ki sem jött a kispadhoz. Teljesen el volt keseredve, és azt mondta lehet, hogy szögre akasztja a góllövő cipőjét, ha már úgysem kell a válogatottnak. Azért talán az sem tett jót a karrierjének, hogy az egyik portugáliai edzésen fejberúgta a kapitány urat, majd utána jót röhögött ezen. Hát, meglátjuk pályára léphet-e még címeres mezben a régi spanom.

Most aztán baromi nehéz lesz továbbjutnunk, biztos a bolgárok is megpróbálnak majd minket legyőzni ezekután, fasza lesz. De azért persze megpróbáljuk, nem egy Mission Impossible. Na meg hétfő este hatalmas buli természetesen, hiszen szülinapos vagyok, mindenki a vendégem! Talán előtte lesz lehetőségem pár gólt is gurítanom.

1 komment

Címkék: válogatott jani blog


A bejegyzés trackback címe:

https://hattrickmania.blog.hu/api/trackback/id/tr28196131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DonDefensor 2007.10.17. 02:37:28

Gratulálok a csapatkapitánynak a szülinapján szerzett fontos gólhoz!
süti beállítások módosítása