HTML

hattrickmania

Címkék

Friss topikok

2007.10.12. 19:11 Agoston_Jani

Equilibrium

Nahát, a legutóbbi bejegyzésem óta mind a 4 meccsen játszottam, el sem hiszem. Lehet, hogy használt a dolog, vagy csak véletlen lett volna? Gondolom mondanom sem kell, hogy egy kivételével mindegyiken rúgtam gólt is, sőt Izrael ellen hármat is, bizony! Ezt a mesterhármasomat Mirrmurrnak ajánlom! Meg hát a prémium is jól jött, amit ezért kaptam, mivel nemrég totálkárosra törtem az Aston Martinomat. Most újítottam egy Hummert, ez talán strapabíróbb lesz, bár közel sem olyan fürge.
Na, de most sajnos mennem kell, egy óra múlva meccs van állítólag, ez a fránya időeltolódás folyton megzavar. Ma egy Equilibrium nevű stadionban játszunk a drogbárók ellen. Micsoda hülye stadionnév, még jó, hogy ma nem ittam egy kortyot sem, mert ki sem tudnám mondani. Mondjuk az azonos című film egész jó volt. Remélem nem verjük meg nagyon a drogosokat, mert akkor tuti nem tudok meccs után olcsón anyagot venni tőlük. Majd szólok a többieknek is, hogy ezt tartsák szem előtt.
Na, de most rohannom kell, még fel sem öltöztem...
Szevasztok

1 komment

Címkék: jani blog


A bejegyzés trackback címe:

https://hattrickmania.blog.hu/api/trackback/id/tr23194634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csajszi 2007.10.15. 13:35:07

Mirrmurrnak? No de mér?
És Janikám, a Saab sokkal biztonságosabb... állítólag...
süti beállítások módosítása