HTML

hattrickmania

Címkék

Friss topikok

2007.10.10. 22:36 kissherceg

Előkedöntőke

Mostpedig következzen a Magyar Kupa elődöntőinek elemzése!

Ígyni. Most, hogy a lányok kimentek a szobából már nyugodtan beszélhetünk a hüvelygombáról.

Soft FC - Atomkakas
A "hazaiak" (hiszen itt már semleges pályán játszák a meccseket) egy utolsó próbát tehetnek a fulloff felállással, aminek a csillaga hamarosan leáldozik, így ha még szeretne valamit nyerni vele, itt a legfőbb ideje. A "vendégek" nem is törték magukat, csak a játékot, kár hogy nem próbáltak meg győzelemre játszani. Persze nyilván megvan a okuk erre is. Pedig olyan közel voltak! Akár elég lehetett volna egy helyzetet még elvenni Coccolinomaciéktól, vagyéppen nem középre tenni az összes védőt, és irány a döntő. Atomék még az NB1 bajnoki címével vígasztalódhatnak egykis szerencsével. A végeredmény:
4:3.

garristop - Mogul FC
Kremo hozta a formáját, használta a tőle már "jól megszokott" utolsó pillanatos edzőcseréjét közvetlenül a meccs előtt, méghozzá védekező edzőre, ám erre nem volt végül nagy szükség, sőt akár kellemetlenül is járhattak volna az így nem túl meggyőző támadásaikkal. Zolibá természetesen a legjobbkor szerez mesterhármast, amivel gyakorlatilag ismét gólkirály lesz a két Softos csatár csak tisztes távolból követi (tekintve, hogy már csak 1 meccs van hátra) 2, illetve 3 góllal lemaradva. A kupagólcsúcs azonban idén is elmarad. Kremonak ezúttal csak azzal volt szerencséje, hogy a lehetséges 3 közül ő kapta a legkönyebb ellenfelet. A vége sima is lett: 4:0.

Sorozatunk utolsó része pedig jövő szerdán következik, a döntővel!
Soft FC - garristop
Érdekes döntő várható,ugyanis garristop számára szombaton gyakorlatilag bajnoki döntő is lesz. Így én azt mondanám, hogy a "retrocsapat" Soft a nagyobb esélyes a kupára.

6 komment

Címkék: magyar kupa


A bejegyzés trackback címe:

https://hattrickmania.blog.hu/api/trackback/id/tr20192860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Snowmen 2007.10.11. 20:55:54

Hmmm
Ez nem lett annyira jó mint a legutóbbi.
A kezdet még nem volt rossz, de aztán...

kissherceg 2007.10.11. 21:09:00

nem az a cél hogy vicces legyen. egyeseknek nem is tetszett, nekik is a kedvükben kell járni:)

covy 2007.10.12. 15:26:04

Szerintem meg túl rövid volt :)
Gáz h egy 0 taktikával játszó csapat még el tudott jutni a döntőbe, nem is találkozott védekező csapattal, és még akár az NB1-be is eljuthat.

De majd kremo lehet h megállítja most, nem gond ha szombaton fontos meccse lesz, szerdán majd úgyis kontrázni fog. Vagy ezt itt nem szabad elmondani? :)

Lars-Henriksen 2007.10.13. 23:38:24

Hercegem!
A HT-ben dobj már egy postot, ha írsz valamit ide (mint korábban is), mert így LA-Covy-nak kell köszönnöm, hogy felhívta a figyelmemet.
A szöveged meg úgy jó, ahogy van! Néha jobb, néha gyengébb:)

blaskoa 2007.10.14. 13:13:36

Meg kell védjem a Softot, nem 0 taktikát használ, hanem 0,1-t: a támadása nem mindig ugyanolyan :) A sorsolással neki tényleg mákja volt, ha ő találkozik egy Kispesttel vagy egy Csótánnyal, akkor nem lenne itt.
Nekem túl sokba került a csótányírtás, meg azt is el tudtam volna viselni, ha a kapusom nem csapnivaló formában van. Meg 44%-ra a 2 kapott helyzetet kicsit kevésnek érzem, dehát ez van (Mellesleg helyzetek terén Olaf kompenzált, szombaton 41%-ra kaptam 4-et. Persze ezzel pont kitörölhetem a seggemet, meg kremo túl nagyot mákolt a Favágók ellen).

DonDefensor 2007.10.17. 02:55:21

"Persze ezzel pont kitörölhetem a seggemet, meg kremo túl nagyot mákolt a Favágók ellen."

Az tuti. Kremonál nagyobbat talán csak te mákoltál, blaskoa. :)
süti beállítások módosítása