HTML

hattrickmania

Címkék

Friss topikok

2007.08.10. 01:59 covy

Nyitás vereséggel

Pénteken útjára indult az újabb selejtezősorozat az U20 válogatott számára. Ezúttal a perui világbajnokságra kellene kvalifikálnunk magunkat. Az első meccsen rögtön egy nehéz ellenfélbe botlottunk. Megtévesztő, hogy míg mi első kalaposként kerültünk a csoportba, ők csak hetedikként. Mivel Venezuela csapata úgynevezett aranygenerációt épít jelenleg. Ennek értelmében az előző selejtezőket arra használták fel, hogy nagyon fiatal csapattal xpt gyűjtsenek és ne törődjenek az eredményeikkel közben. És ahogy kell mindenki, aki arra járt meg is verte őket jól. Még a nagyon fiatal Kuvaittól is kikaptak idegenben. Azért végül 6 pontot sikerült gyűjteniük, és ezzel 7. helyen végeztek a csoportjukban. Sajnos most már a programjuk 2. felében tartanak, ami arról szólna, hogy a tapasztalatbeli előnyüket kihasználva megpróbálnak kijutni a VB-re. Ezzel jelentősen megnehezíthetik a magasabban rangsorolt csapatok dolgát. A jelenlegi keretük nagy része több mint 20 meccset játszott már az U20-ban, és megfelelő tapasztalattal rendelkezik legalább.

A meccsen Venezuela egy teljesen szokványos 352-t játszott egy offCD-vel, mi pedig a középen várható gyengébb védelmére alapozva szintén 352-t, de 5 középpályással és középen támadással, valamint 3 középső védővel. Mindkét csapat normál attitűddel vágott neki a meccsnek. Ezek alapján az első félidőben még jónak tűntünk, de mégsem sikerült normál gólt lőnünk, csak egy fejest, ők pedig betaláltak az erős oldalukon, ezzel hoztuk 1-1re az első játékrészt. A második félidőben sem jöttek a góljaink, és csak telt az idő, egész addig, amíg kijött a tapasztalatból származó előnye a hazaiaknak. Ezt a 88. percben gyorsan gólra is váltották és megnyerték a meccset.
U-20 Venezuela - U-20 Magyarország 2 - 1
A többi meccsen:
U-20 Belarus - U-20 Suriname 6 - 0
A fehéroroszok simán verték a kiscsapatot, pic-pic volt.
U-20 Panama - U-20 Tounes 2 - 1
Ha nincsenek a panamai sérülések középpályán, akár simább is lehetett volna. Ez is pic-pic.
Ezzel sajnos most TS hátrányba is kerültünk a többi csapathoz képest, és ezen a héten nem is játszunk. Utána Tunéziában mindenképpen javítani kellene, az addig valószinűleg mégegy meccset is elpicelő hazaiak ellen.
A csoport állása:

Szólj hozzá!

Címkék: u20


A bejegyzés trackback címe:

https://hattrickmania.blog.hu/api/trackback/id/tr56136527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása