HTML

hattrickmania

Címkék

Friss topikok

2007.07.05. 06:20 Don Defensor

Egy lépés a mennybe, de lehet a pokol kapuja is.

"Így vezetném be a finnek elleni pénteki találkozót. 3 pont megszerzése esetén biztosan akaszthatunk egy érmet a nyakunkba, és lesz esélyünk ezt fényesíteni is. Viszont egy vereség azt jelentené, hogy minden nyitott. Ilyen körülmények között egy olyan Izraeli csapattal kellene mérkőzni, aki mindenre elszánt."

Helyi riporterünket kérdeztük a VB helyszínéről. Ő pedig már várt minket:

Szóval nem kisebb a tét, mint az (arany)érem. A csapat már lázasan készül, rengeteget edzenek, és sokat fociznak.
A maláj emberek segítőkészen minden földi jóval ellátják a csapatot. Meg kell állapítsuk, hogy a magyarokat mindenhol szeretik. Persze lehet, hogy ez csupán azért van, mert minden meccs előtt megisznak a srácok egy gyűszűnyi pálinkát és nem sajnálják a többiektől sem. Ezt még Bagi kapta otthon, Fenyo ajándékaként. A srác megfogadta, hogy visszalendül formába. Ez látszik is rajta. Roboz Kristóf pedig a fejébe vette, hogy ő nem fogja átadni a helyét Harkányinak. Nagy ám a rivalizálás közöttük. Takáts szerencsére rendben tudja tartani a csapatot, hallgatnak rá a többiek. Ez kell is, mert azért ő megélt már egyet s mást. Sikerült a csapaton belüli apróbb ellentéteket is eloszlatni, mert bizony a fiúk szeretik a változatos játékot. Igaz, hogy Megyeri továbbra is valami védekezőt szeretne játszani, de a két Móricz úgy látja, hogy képesek olyan labdatartásra, ami elég jól szűri az ellenfelet. Mindannyian bizonyítottak már. Krakker erre csak annyit mondott, hogy neki mindegy, csak kapjon labdát, amikor van előtte üres tér. Közben edzés van. Patrik a háttérben éppen kiszakította a hálót. Cigány dorgálta is érte, hogy miért kell olyan közelről megbombázni a kaput. A válasz nem hallatszott, mert Lakatos edző éppen akkorát ordított Áder esése láttán, hogy teljesen elnyomta: "Ezerszer mondtam már, hogy úgy kell vetődni, mintha el is törhetett volna a lábad!". Gajáry hangos nevetésben tört ki az oldalvonal mellett, majd végigsimította a haját. Nemere edző mellette kérdőre is vonta, hogy most ezen mégis mi a nevetséges? "Ezt sose tudhatod..." - hangzott a sejtelmes válasz, kaján vigyorral sztáredzőnk arcán.

Szólj hozzá!

Címkék: u20


A bejegyzés trackback címe:

https://hattrickmania.blog.hu/api/trackback/id/tr82111980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása