HTML

hattrickmania

Címkék

Friss topikok

2007.06.22. 20:57 covy

Interjú: Morelos, VvJ-Schaaner, Woitexem

Megkérdeztük VB-csoportunk szövkapjait, a brazil (Bra), a liechtensteini (Lie) és a mexikói (Mex) kollégát, ők hogy látják a helyzetüket.

hm: Mi a véleményed a csoportról?
Bra: Ez egy nagyon erős csoport, és a magyarok az esélyesek... fantasztikus csapat.
Lie: Bent vagyunk! Ez szenzációs! Büszke vagyok a csapatra.
Mex: Nos, különböző érzések vannak bennem. Egyrészt van két hihetetlenül jó csapat, a magyar és a brazil. Véleményem szerint mindkettő esélyes a végső győzelemre is akár. Másrészt mindhárom csapat különleges számomra valamiért. A magyarokat nagyon jól ismerem a selejtezőkből; Liechtenstein egy csodálatos kis ország Svájc szomszédságában (Morelos svájci), és eddig fantasztikusan teljesítenek; és Brazília pedig a nagy futballnemzet, akiket a mexikóiak nagyon szeretnek és szurkolnak nekik.


hm: Nagy siker ez számotokra, vagy csak egy nagy siker első lépése?
Bra: Ez az első alkalom, hogy a legjobb 16 között vagyunk, és azt hiszem még jóval tovább juthatunk.
Lie: Nézd meg a felhasználók számát! Hogy eddig eljutottunk a VB-n, az egyértelműen hatalmas diadal számunkra. Ezek Liechtenstein legnagyobb pillanatai.
Mex: Számomra és a stábnak ez nagy siker. Nem szabad elfelejteni, hogy Mexikó, itt a Hattrickben, nem egy nagy ország. Például kétszer annyi magyar, és több mint háromszor annyi brazil felhasználó van, mint mexikói.

hm: Mi a célkitűzés?
Bra: Amikor megnyertem a választást, a célom a "legjobb 16" volt, de most már úgy gondolom ennél jóval tovább is juthatunk.
Lie: A célom eredetileg az volt, hogy a selejtezőcsoportunkat a 3. helyen zárjuk. Most meg már itt vagyunk a VB sűrűjében, így hát most a cél, hogy jól érezzük magunkat és esetleg meglepjünk még pár nemzetet a világon ;-) Olyan ez egy kicsit, mint az elefánt és az egér története ;-)
Mex: Annak ellenére, hogy Liechtenstein mellett mi vagyunk a másik gyengébb csapat a csoportban, célunk a következő fordulóba jutás.

hm: Mik a közösség elvárásai a csapattal szemben?
Bra: Elégedettek, de szurkolnak, hogy még tovább jussunk... amire képesek is vagyunk :)
Lie: Remélem, hogy már teljesítettem az elvárásaikat. Úgy gondolom, nem lesznek mérgesek ha kiesünk. Máris tovább jutottunk, mint ahogy azt terveztük...
Mex: Azt hiszem, nem túl sok. Csak azt akarják, hogy nyerjük meg a VB-t...

hm: Mi az erősorrend a csoportban szerinted?
Bra: 1. Hungary  2. Mexico és Brazil 4. Liechtenstein
Lie: 1. Hungary 2. Brasil 3. México 4. Liechtenstein
Mex: 1. Brasil 2. Hungary 3. Mexico 4. Liechtenstein

hm: Milyen a kapcsolatod a többi kapitánnyal?
Bra: Normális :) "Sajnos" még nincsenek ellenségeim =p
Lie: Úgy gondolom, mindenkivel jó a kapcsolatom a csoportból. Morelos svájci, tehát vele az anyanyelvünkön tudunk dumálni, ami könnyebséget jelent. De a brazil szövkappal is jókat beszélgettünk. DonDefensorral nem beszéltem sokat, de amikor mégis, akkor becsületesnek és barátságosnak tűnt. És ennek így kellene lennie a HT-ben: Nemzetközi kapcsolatok, barátság és becsület, de attól még lehetünk ellenfelek... Ez az idealista véleményem a HT-ről, és szeretem, mert működik. Köszönöm a kérdéseket és sok sikert!
Mex: Van pár kapcsolatom. Van itt pár igazán jó edző, és mindig érdekes megvitatni velük bizonyos dolgokat.

Szólj hozzá!

Címkék: interjú u20


A bejegyzés trackback címe:

https://hattrickmania.blog.hu/api/trackback/id/tr70104030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása