HTML

hattrickmania

Címkék

Friss topikok

2008.03.05. 17:58 covy

U20-as választások ismét

U20-as választások zajlottak nemrég. Lássuk először is mi történ Észtországban, a VB győztes háza táján. Nos, úgy kapitányt választottak, Metsapullt, aki az eddigi 11 szezonjából hetet a hatodosztályban (ami a legalsó Észtországban), és négyet az ötödosztályban töltött. Szóval az az érzésem nem a klubcsapatával elért eredményei miatt került a székbe. A VB ezüstérmes lengyel válogatott kapitányát szintén leváltották, és egy valószínűleg egy Japánban élő játékost választottak a helyére, aki korábban egyszer irányította már a japán U20 csapatot is. Lássuk mit kezd majd egy erősebb válogatottal.

Ezen a választáson a legtöbb szavazatot természetesen ismét az olasz győztes kapta, még többet is mint a legutóbbi felnőtt válogatott szavazáson, számszerint 2202-vel nyert Mokiforever. A második legtöbbet a már említett japán fickó kapta Lengyelországban, 961-et, úgy tűnik nagyon bíznak myamlakban. A képzeletbeli dobogó harmadik helyére pedig a német jelölt, Heinzzz került 778 szavazattal. A negyedik a spanyol Mod-GiMi 630-cal.

Lássuk kik voltak a választás legnagyobb ismétlői, akik már rutinból nyerték a választást. Az első helyre két kis ország kapitánya kívánkozik. Az egyik az andorrai le_dje, a másik pedig a barbadosi Mario Romagnoli. Mndketten már negyedszer töltik be ezt a pozíciót megszakítás nélkül. Mögöttük vannak jópáran, akik harmadszor nyertek. Köztük a jordániai KingTaz, a Bahreinben uralkodó német Siggi Schleifer, a bolgár a_shikoff (aki az előző két ciklusát kicsit korábban teljesítette), a montenegrói Mr_Friendly, a koreai mercredi, a jamaicában uralkodó amerikai Graha013, a paraguayi DT-Rottie és az Arab Emírségekből MOD-JC. De azért nem panaszkodhat a francia Newking sem, aki ugyan még csak másodszor nyert U20 választást Algériában, de a felnőtt csapatot 4 cikluson át irányította korábban, nagyon hosszú sorozat az övé.

Lássuk milyen egyéb érdekességek vannak még. Természetesen most is vannak, ahol staff-tagok nyertek. GM lett a szövkap Azerbajdzsánban, Walesben, a Feröer-szigeteken, Kenyában; és Mod győzött Kolumbiában, Spanyolországban, Tunéziában és a már korábban említett Emírségekben. Az egyetlen LA pedig Luxemburgban győzedelmeskedett. Természetesen ezúttal is volt, ahol 1 szavazat is elég volt a győzelemhez, Irakban ennyivel nyert a finn Hiiiroou. Van olyan is, ahol mindkét posztot ugyanaz a kapitány birtokolja, például Bolíviában Erick-, Kambodzsában regia5, Egyiptomban GM-Wael. Aztán van, ahol hosszú idő után hagyott fel valaki a kapitánykodással. Ilyen volt most ronnyhul, aki korábban 5 választási sikert is elkönyvelhetett Hongkongban, de most megpihen úgy tűnik. Grúziát pedig gr33nbag hagyta ott, négy U20-as ciklusa után. Szlovákiában pedig admoj mondott le 5 ciklus után, ez is szép karrier volt. Mongóliában először nyert hazai felhasználó, a hosszú külföldi uralom után. Majd kiderül ezzel vajon jobban vagy rosszabbul jártak. Uruguayban pedig a roppant érdekes nevű Inquisidordalailama győzedelmeskedett.

Összességében a 122 országból 33-ban maradt ugyanaz a szövkap, aki eddig is volt. 37 országban választottak külföldi kapitányt. A legtöbb külföldön dolgozó szövkap belga (4), de hárman vannak olaszok, hollandok, portugálok, spanyolok, németek és svájciak is. Van még 2 francia, mexikói, szlovén és amcsi. Valamint 1 finn, costa ricai, bosnyák, szerb, dán, ír és japán is.

Idehaza vzsot nyert, aki másodszor tette próbára magát. Sok sikert neki a válogatottal!

Szólj hozzá!

Címkék: választások


A bejegyzés trackback címe:

https://hattrickmania.blog.hu/api/trackback/id/tr51673044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása