HTML

hattrickmania

Címkék

Friss topikok

2007.09.19. 14:37 kissherceg

Gólszüret, avagy must vagy soha!

Rühellem ezeket a szerda reggeleket. Fö kő keeni hatkó, mer valami idióta kitaláta, hogy reggel háromnegyed kilenckor legyenek a kupameccsek. Hát persze hogy az a Svéd nemkö csög a csapatával nemis akkor játszik, nekünk magyaroknak meg jólesz ezis. - kezdte morcosan mondandóját Elmar Rüchele, Atomkakas (NB1) kapusa - Hát komolyan mondom jobb lett volna már kiesni a csába gondoltam a 80. percben, gyorsan be is vettem 3-at még 10 perc alatt, no nem aszpirinből, hanem gólból. Gondoltam egy ötös már csak elég lesz a kieséshez. Dehát nem sszameg.
- Ad... Ad... Adide a durva mikrofont de egyszerre! - vette ki Rüchele kezéből a diktafonomat mindannyiunk Illyésgabesza - Lehozom nektek a csillagokat is, egyből 11-et, erre meg kapunk egy hatost, na ne viccejjé má! Ba... - folytatta volna mondandóját, ha nem merült volna le diktafonomban az elem.
1.FC Kispest (IV) - Atomkakas  5:6

Ám Rüchele még egy cetlit csúsztatott a zsebembe Blaskoa üzenetével:
"Azt azért mindenképpen említsd meg, hogy az NB1 kimagaslóan szépen szerepel idén. A legjobb 16 közé (a Durieltől függően) 6 vagy 7 csapat jutott be!"
Mandy (IV) - Duriel (NB1) 1:2
Igazán pezsgő élet volt ezen a héten, hisz ez volt a forduló leggólszegényebb meccse. Ez is csak véletlenül lett az, jól tudják a csapatok, hogy ilyen korán felkelni csak olyan meccsre fognak a nézők, ami igazán közönségszórakoztató és potyognak a gólok.

Kezdődjön tehát az eheti mustra! Mustra sose igyál mosatlan gyümölcslevet, különben Fábry sem tart a tévé előtt, nos, a helyzet az, hogy 32 csapatból 29-en választottak 3-5-2-es felállást, volt egy 4-4-2, az egyetlen kontrával, de a szerencse őt is kiGolyózta a versengésből: Belvaros FC (III) - Vasút (II) 4:3 a CSK 1 sérülése után (Edgardo Botello, magyarhangja Jack O'Neil) máris sinen volt a hazaiak győzelme. Ettől függetlenül Golyót választom meg a hét managerének, ő legalább megpróbált az unalmas erőfoci közé némi változatosságot vinni! A maradék 2 csapat 3-4-3-at választott, méghozzá egymás ellen, meg is lett az eredménye, 10 gól: EKB (III) - Bottyán Torna Club (III) 2:6, ami valójában csak 8. Tovább erősíti a taktikai unalombafulladás tényét, hogy csupán néhányan támadtak középen (6),  1 szélen (kontra ellen), 1 kreatív, és 1 tördelést alkalmaztak, 23-an pedig alapon próbálkoztak.

Talán kiBorító, talán nem, de a Csótányok  egyre keményebbek, a héten ők dobták össze a legerősebb csaptot (374 hatstat, 78 csillag). A gólkirályi cím úgytűnik a triplázni kívánó Fazekas Zoli (Garristop, NB1) és Vitár Attila (Soft FC, II) között fog eldőlni, jövő héten velük láthattok riportot kedves gyerekek, addigis jóéjszakát és szép álmokat, nejeket a paplan fölé, éljenek a ZAJOK! - nyögte ki a blogger szokásos hangján.

16-an maradtak tehát állva, többieknek nem kell szerda reggel korán kelni, csak ha muzulmánok, annyi mustot ihatnak, amennyi beléjük fér, végül pedig hadd ajánljam a jövő hétre a szerda legnagyobbnak tűnő rangadóját (legalábbis az idei csapaterősségek alapján):  Erdo - garristop

u.i. node ki is az a Hanák?

4 komment

Címkék: magyar kupa


A bejegyzés trackback címe:

https://hattrickmania.blog.hu/api/trackback/id/tr82170354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anett 2007.09.19. 19:41:23

A szerdai koránkelés már csak szerdai koránkelés ;)

discret 2007.09.20. 13:38:23

sajnos a taktikai rész unalmával teljesen megvilágítottad a lényeg motivációs bázisát

esoxxx 2007.09.21. 19:42:10

Komoly ívben emelkedik a cikkek színvonala,mi lesz itt még:D
Csak így tovább!

kremo 2007.09.25. 17:15:45

hát igen, koránkelés ugyan van, de a meccsek nem háromnegyed kilenckor kezdodnek :D
süti beállítások módosítása